STALKER MMO

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

nessboth

New Member
Csatlakozás
2007.04.04.
Üzenetek
9
Reakció pontszám
0
Lehet, hogy hülyeség ilyen topicot nyitni, de korántsem ésszerűtlen. Vannak csacsogások egy esetleges MMO játékról, és az alkotók is gondolkodnak rajta. Az én javaslatom az lenne, ha ennek az oldalnak a készítői elkezdenének már szinte kész tényként kezelni az MMO ügyet :D , és levelekkel, kérdésekkel bombázni a kiadót, hogy ugyan milyen lesz ez a STALKER ONLINE, hátha a sok noszogatás meghozza a gyümölcsét:)

ezt kár volt irni (gondolom ezt a mmo-s dologt a nagy gamestar-ban olvastad ) levelekkel és mindenféléval bombázhatod a kiadód de nnem fognak válaszolni. hivatalosan nincs bejentve semmi még a stalker 2 sem ez a dolog ötletszinten már biztos létezik de ha lessz is belőle valami akkor az nem most lesz :wink:

sztem a stalker kicsit erdekes lenne onlineon lol2 gondolj bele vannak a veteran stalkerek akik ecceruen nem akarnak veled uzletelni v ecceruen lelonek poenbol mert ok mar veteranok

Sziasztok!
Van egy kis problémám a STALKER 1 multival. be kellene patchelni le is szedtem hozzá mindet de a 1.0001-t nem tom telepíteni mert ezt írja ki

SETUP HES DETECTED VERSION (UNITES STATES) INSTALLED.
THIS UPDATE CAN APPLiED ONLY TO VERSION (WORLD WIDE)

Honnan szedjem le a megfelelőt?

Előre is KÖSZÖNET!

Köszi! A game eredeti azért szeretnék multizni amugy megsem próbálnám de azért köszi!

Szerintem nem lenne hülyeség ez az mmo-s dolog.

Sőt gondoljatok bele.
Lehetne fejlődni lenne egy sztori ami külön az online részen folyna.
Meg pl miylen jó lenne már ha pl 5-en összeálnánk és mennénk mutánsokat írtani vagy a warozni miylen jó lenne már.

Csak mivel a Xray engine így is elég bugos ezzel lehetetlen lenne megcsinálni.
Kellene írni egy új motort hozzá plussz elég sok idő is lenne.
Azt a legnagyobb akadélyt nem is nézve hogy ez egy MMOFPS lenne amit kicsit nehéz a semmiből megcinálni.
Pedig a hangulata a játéknak az már megvan hozzá...

akkor adatmennyiségét 2 gép között mozgatni.... meg kellen elég sok küldi (mint a wow-ban ).
egyszer talán megvalósul de az nem most lessz .

Persze hogy sok idő kelll hozzá de lefogadom ha lenne elég pénz és akarat erő akkor nem lenne oylan ördöngős de sok a bukás esélye mert én mélg mmofps-ről nem hallotam vagy tudnék hogy létezne ezért nagyon kockázatos de szerintem nem lenne bukás.

Hát a küldik mennyisége jelentené sztem a legkisseb problémát.

cdkulcs elég , és mellé a legfrisebb 1006 patch .

szépen megveszed a játékot és akkor lessz kulcs és játszani is fogsz kérlek olvasd el a szabályzatot még egyszer NO WAREZ

Ez a mai fiatalság... Bezzeg az én időmben a kezdők nem mertek csak úgy CD kulcsot kérni :D

nálam működik most néztem meg , próbáld meg újra beírni azt a kulcsot (nálam nem kellett ).

[mod]a topic zár , stalker mmo a közeljövőben úgy sem lessz , és kb az egész topic off bol áll [/mod]

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul