Spartan 11:11

Nemtudom, hogy ki hogyan van vele, de szerintem a CS-hez meg a ShoC-hoz vannak a legjobb és legbugosabb MOD-ok!Na de itt az SDK a CoP-hoz!Azóta egyre több és jobb MOD érkezik a CoP-hoz is! :)

Az, hogy több jó mod van a SoC-hoz és a CS-hoz, annak az az oka, hogy jóval régebben kiadták, valamint mindenki azon kezdte el az első modját, aztán mikor kijött a CoP, akkor látták ők, hogy jobb az, de hát mivel már sok cuccal kész vannak, akkor már nem kezdik elölről egészet.

Képek a linknél vannak. Nem sok és nekem nem is nyerte el a tetszésem. Az a lyuk szúrt szemet az utolsó képen. Na most akkor az egy headshot. Akár npc akár actor headshottól haljon/jak meg azért! :D

ez egy hulladék.
aláírom, hogy legyen nehéz. És rendben is van, hogy akkor én még jó vagyok, ha a 2. lövést túlélem. De azt erős túlzásnak érzem, hogy ezzel szemben, akval beledarálok egy renegátba egy tárat és utána még vigyorogva belémlő egyet. Valami überbrutál röntgenszemük van, mert 5kilóméter susnyán keresztül célzott lövést tud leadni. plusz eltűnnek a traveler csókák, úgyhogy azt a pár darab cuccot, amit egy körben össze lehet szedni, nem is tudom evinni, eladni a cs base-be, ezért aztán pénzszerzési lehetőség illetve medkit-et sincs a pályán... és mivel nem lehet menni cs base-be, venni sem lehet... (de ha lehetne, akkoris gáz a pénztelenség) szóval ez így ebben a formában játszhatatlan. Az meg külön frusztráló, hogy a clear sky-osok odamennek, és 1,5 másodperc alatt lelöveti magát mind az 5-6 db, utána ottmaradok egyedül a kupac ellenséggel... Ez majdnem annyira esélytelen, mint a COP - csak kés mod. bár nem... az játszhatóbb volt... -.-"

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul