Segítség! Elakadtam.

Szoktatok segítséget kérni a fórumban vagy magatok oldjátok meg az elakadást?

• segítséget kérek

Szavazat: 0 0.0%
  • magam oldom meg

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Eragon

New Member
Csatlakozás
2007.05.03.
Üzenetek
38
Reakció pontszám
0
Hely
Vörös Erdő
Hy! Azt szeretném kérdezni hogy mikor az X16-ból (Yantar) jövök kifelé nem tudok felmászni a sárga létrán az elején mert le van szakadva az alja. Hogy kéne felmennem? Előre is kösz a segítséget.

Ez a totyik szerintem hamarosan törölve lesz, na mind1... Nem jó helyen kérdeztél, de ha már segítség kell, akkor elmondom, hogy nem a létrán kell visszafele jönni, hanem ahol volt a controller, abban a szobábban egy helyen ki van törve a padló, és arra kell menni! Ghost holttestétől nem messze.

egyenlőre nem törlöm, de engedjétek meg, hogy hozzászóljak...

Ez az üzenet nem szól senkinek, csak úgy megosztom veletek a gondolataim:
én, mint leendő szociológus, nagyon borúsan látom a helyzetet. A mai fiatalság problémamegoldó képessége drasztikusan közelít a 0-hoz. Nem tudom miért lehet, ezt már sokan kutatják híres szociológusok, pszichológusok, említeném Feldmár-t. Ugyanakkor az idegen nyelv ismeretének hiánya is eléggé lehangoló... :?

Tudtommal az X16-ot egy küldetés alkalmával keresed meg. Szóval erre a problémára ott a KÜLDETÉSEK topik, alternatíva TIPPEK TRÜKKÖK topic :!: A legelső Singleplayer topic a Végigjátszás topic, linkre katt le van írva minden! Miért kell ezért új topicot nyitni, főleg egy olyan felhasználónak, aki már hónapok óta itt van? :? Csak kicsit szét kéne nézni, ugyanez vonatkozik a problémádra is. :roll:

A topikot rakom a többihez.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul