Saját szerver

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

rtcwtzs

ADMIN
Csatlakozás
2010.10.14.
Üzenetek
288
Reakció pontszám
0
Webhely
rtcw-portal.com
Szavazzátok meg kell-e saját szerver :) Ha látok érdeklődést akkor részletezem majd az árakat is...

Nos úgy néz ki van még 1 ember rajtam kivül aki beszállna a szerverbe. Jó lenne még 1-2 ember, hogy még olcsóbb legyen a dolog!

A részletekről msn-en fogom tájékoztatni az érintetteket! Ide csak akkor írom a fejleményeket ha már biztosan VAN szerverünk!

Annyit még elárulok, hogy jó lenne 2 szerver egy DM és egy OBJ... :)

A jelentkezőket továbbra is várom!

Hajrá! :)

Okés...Mondjuk itt is jó lenne megbeszélni pár publikus dolgot, hadd lássák a többiek, hogy halad a dolog...  :)

Sziasztok!

A klánom vezetőjével + haverokkal beszéltem , lehetséges ,hogy megtudjuk csinálni a servert ,teljesen ingyen !
  -Ha továbbra is van rá igény,megpróbálom elintézni...

Hi Ákos!
Jutottatok valamire a megbeszélések során?
Üdv:HULK

De igen.. Viszont kapkodni sem jó, tuti nem lenne jó vége. Először is meg kéne beszélni, kik szeretnének csatlakozni, és miért. Saját vagy vmelyik szerveren együtt játszással sok minden kiderülne. Klántagnak lenni felelősség, mert ha az illető pl egy publikus szerveren balfaszoskodik (másoknak beszólogat, f@sszopóskodik) akkor az egész klánt lehet úgy fogják kezelni. Nem nehéz hamar bemocskolni egy hülyének egy klán nevét, láttam már ilyet sajnos..

Nos, mivel a téma komolyodni látszik, ezt a topicot itt lezárom! A továbbiakban a ZÁRT TÁRSALGÓBAN beszélgetünk erről.

Aki hozzá akar szólni és még nem regisztrált, az tegye meg mielőbb! :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul