S.T.A.L.K.E.R. sztorik - kicsit másképp

weiland

New Member
Csatlakozás
2008.07.05.
Üzenetek
7
Reakció pontszám
0
Zdrasztvuj, Stalkerek,
ha két küldetés között, a tábortűznél van pár órátok és már minden hangot lejátszottatok a gitáron olvassátok el ezeket a történeteket, amiket még jó régen írtam a Zóna ihletésére.
Ezek nem hardcore, in-game történetek, keverednek benne a klasszikus Sztugackíj-elemek és a játék világából is merítettem hozzájuk.

Ezek csupán történet-szilánkok, melyek lassan állhatnának össze egységes egésszé. Ha kapok bíztatást, folytatom, ha nem, hagyom a fenébe.

Itt találjátok őket:
http://radioctivezone.blog.hu/

üdv.
weiland

Sziasztok.
Bár egyáltalán nem szoktam fórumozni, de régen sokat jártam ide, mivel én is Stalker-rajongó vagyok - mint gondolom mi itt mindannyian - és sok jól megírt történetet találtam, tetszett ez az egész dolog. Az utóbbi időben viszont úgy vettem észre, hogy nem nagyon kerülnek fel írások. (Én magam is írtam egy rövid kis történetet 1-2 éve, de nem igazán olvasta még rajtam kívül senki... nem tudom érdemes-e esetleg - ha másért nem is talán visszajelzésekért - felraknom. )

Weiland!
Nagyon tetszettek az írásaid: igényes, jól megfogalmazott, érdekes sztorik, ráadásul szerintem a stílusod is nagyon passzol hozzájuk. Én személy szerint örülnék ha folytatnád, és biztosan olvasnám őket.

Csak párat olvastam el de jók lettek! Nekem tetszik hogy nem hosszúak így könnyedebb de mégis megvan stalker fíling :)

Üdv Weiland !

Gratulálok ! Nagyon jó kis írások ! Elolvastam őket és nekem is tetszik a stílusod bár néhány "költői képed" nem volt elsőre érthető számomra de ettől még élvezetes volt olvasni. Még, még MÉG ! :)

Na ezt már én sem hagyhattam ki.....

Weiland: Elolvastam a történeteidet. Hát nem is tudok mit mondani. Nagyszerűek. Bár elég rövidek és az összefüggő történetek gyors vége nekem egy kicsit bosszantó. (Igen! Tudni akarom mi lesz a vége! :D ) De lényegében szerintem iszonyat jók.

Javaslom ne fogd vissza magad! Még további történeteket mihamarabb! :)

Srácok!
Köszi szépen a bíztatást, komolyan elérzékenyültem. Remélem nem látta meg senki, a Zónában a legkisebb gyengeség is a véget jelenteti... :)
Viccet félretéve, még egyszer köszönöm a pozitív visszajelzéseket, újra felveszem a tollat, és visszatérek a Zónába!

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul