[S.T.A.L.K.E.R. CAMP]s - 2 0 1 4

püspök

New Member
Csatlakozás
2009.12.29.
Üzenetek
241
Reakció pontszám
0
Hely
Kiskőrös
2014 augusztusára ujra összehoznánk a tábort tázlárra.
2,5 aktív nap,
0. nap,
beugró kb 2000 ft/fő/rendezvény.
Frakciók:Bandits,Freedom,Military,Looners,Duty.
Ezúttal azt a hibát nem követem el hogy a Stalker világát nem ismerő,azzal azonosulni nem akarókat beengedek.
A játékkiírás 70%-ban kész.
Küldetések 50%-a szintén.
Fő köldetésvonal lefektetve.
Medic rendszer,tárlimitek,VÉSZFORGATÓKÖNYVEK kész vannak.
Skype on várok minden ötletelőt,aki szeretne jönni,maximálisan igyekezni fogok hogy a játékban megismert módszertant átültethessük a rendezvénybe.
Yeti?Dante?Ras?...Mestereim..szóljatok vala.. fogatlan

Lényeg hogy a lonereken kívül mindneki jól beazonosítható legyen.
És ha már lesz lonerben is KZS meg KLMK, akkor katonaság viselhetne egy sisakot, vagy barettet, vagy ami még beleillik a képbe.

Frakciósoknak karszalag annyira nem illúzióromboló itt szerencsére.

Püsi: benne vagyok természetesen. A maratonos kiírást láttad? 6000 és 12.000ft között lesz??? Az egy kicsit nem sok? Értem én, hogy 1 hetes lesz de akkor is! Nem tudom, hogy eltudok e menni bármelyikre is mert nagyon úgy néz ki, hogy tavasszal bevonulok szerződéses állományba így fogalmam sincs, hogy fogok ráérni...

Nem tudom ki hogy viszonyul hozzá, nem szándékom senkit megsérteni, mindösszesen magánvéleményt nyilvánítanék ez ügyben: 1 hét ért 6,5 és 12 ezer közötti pénzt elkérni eléggé gerinctelen húzás. Persze értem én, hogy benne van a munka, de ha már ilyen értékkel csinálja akkor vállalkozói igazolványt is szeretnék látni már! Mert hát ugye be kell vallani, hogy nem 6-10 ember megy el és már akkor is ott tartunk, hogy nem kevés pénzről van szó!

Ui: Ironikusnak tartom, hogy az illető vállalja Szidorovics szerepét... Ugyanis nem egyszer hivatkoznak az öreg szidóra a játékokban úgy ahogy!

Ami téged illeti Püsi... Mindenképpen igyekszek lejutni az ideire, már csak azért is, hogy felfrissíthessem a LARPos emlékeimet És egy jót röhöghessünk az esti tábortűznél ülve sztorizgatva és vodkázva :D

Scarecrow":lqwjept3 mondta:
Ami téged illeti Püsi... Mindenképpen igyekszek lejutni az ideire, már csak azért is, hogy felfrissíthessem a LARPos emlékeimet És egy jót röhöghessünk az esti tábortűznél ülve sztorizgatva és vodkázva :D

Katonaként elég nehezen fogsz a Freedommal pacsizni a tábortűznél de hajrá.... Utána én foglak lelőni :D :P

Csak erre néztem és pár általam látott dologhoz hozzá szólnék:
Ad.1: A tavalyi maraton sem volt filléres mólka , az idei ára meg még képlékeny. Totál felesleges szerintem mást ezért bárkit is leírni míg nincs végeleges verzsön. Volt már részem 5.000 Ft-s játékban ami nagyon szar volt , és utaztam 30 km-t , és voltam 1.000 Ft-s játékon ami fenomenális volt és utaztam 160 km-t. Mondjuk végösszegben ugyanott voltam mint az 5.000 szaron. De megérte. De ez csak az én véleményem.

Ad.2: Püspök: Megpróbálok eljutni arra amit te szervezel. Amit láttam tetszett. Ha van végeleges akkor arra is kíváncsi lennék.
:D

Yeti:
Te mint minden stalker-larp atyja,örömmel vesszük megjelenésedet.Stalkert szerintem nem lehet,"no akkó én kiírom azt' te meg gyere" alapon.Ehhez összefogás kell.Úgy érzem ez idáig tökéletesen megvalósult.
RAS:
Várunk szeretettel,mint eddig is.
Scare,axon:
csitaba legények, tudtok mindent, úgyhogy jóóó lessz ez..

Másik szervezés a "maraton": igazából alsóhangon 20k 1 főnek a rendezvény utazással,saját kajával..nem vitatom hogy nem lessz jó.. tutijó lessz.mivelhogy az egyén teszi azzá.

püspök : Egyrészt köszönöm a megtisztelõ címet. Másfelõl persze az kéne. Összefogás.

Scarecrow : Rendben , én meg csak leírtam az én véleményem. ;)

Éppen ezért beszéltem Szkítávl,a Duty vezérrel,hogy a tázlári játék folytatását náluk,a kunszentmártoni szőrmegyárnál folytatnánk októberben,yantart megjelenítendő.A tázlári játék "győztese" bizonyos előnyökkel kezdene ott,ezzel is biztosítva 1fajta trörténeti folytonosságot.De psszt.. nehogy mások is megtudják.. :-D

Úgy látom kezd "divat" lenni ebből, vagy éppenséggel jól jövedelmező üzletág ? Szerencsére Püsi szervezése nem ezek közé sorolható. Fontosnak tűnő mottó : Csak rajongóknak ! :wink:

Divat...
2011-ben még úgy körülröhögtek engem mint az állat, hogy álmodozzak a kis gépem előtt... :D

Szerintem az autentikus hangulat mindennél fontosabb lehet. Mostanára talán már kiforrta magát a témakör és a kezdeti tanulságokat is levonták már az eddigi szervezők. Yeti, Dante, Ras, Scare, Axon, Püsi és még sok más nagy név biztosan meg tudjátok adni a savát-borsát az érzésnek és összehoztok együtt az igazi kompromisszumok nélküli játékot. Remélem így lesz !

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul