S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat: MISERY

ClockworkBeast

New Member
Csatlakozás
2010.12.23.
Üzenetek
548
Reakció pontszám
0
Hely
Pripyat
Gondoltam nyitok neki egy topikot, mivel teljes mértékben megérdemli.Nagyon jó módnak néz ki.Ha jól tudom, akkor ez az "I work alone" mod "special edition"-je.Az új modellek gyönyörűek és a hangulat is nagyon ott van.Bár még csak alig néhány kép van róla.Számomra jelenleg ez a legérdekesebb CoP mod.Új fegyverek, de nem trágya módom megcsinálva, valamint kiválaszthatjuk karakterünket a játék elején, akik aztán különböző tulajdonságokkal bírnak.És a kezdő felszerelésük is más.Na de a mod MODDB oladlán több infó is van: http://www.moddb.com/mods/stalker-misery

jólkinézős ígéretesnek tűnő stalkerkedés lehet ebből csak le ne fújják!

lesz itt sokminden, Jar kedvezményesen javítja majd a fegyvereket :D (hadsereg 50%ot enged el) és amit eddig még nem láttunk: 3 féle emberke közül választhatunk kezdéskor és más tulajdonságokkal rendelkeznek (más felszerelés, carrying weight) de ahogy olvasom elég realisztikus játékot kapunk a végére, pont olyat amilyet én szerettem volna (nehezebb pénzt szerezni, alig találsz valamit, az npc nincsenek teletömve mindenfélével) már csak telekéne pakolni a pályákat anomáliákkal :D

+alig várom már hogy lőhessek ezzel:
http://www.moddb.com/mods/stalker-miser ... n#imagebox

Na végre, mióta vártam erre. Olyan lesz, amilyennek lennie kellett volna mindig is, egy realisztikus túlélőjátéknak. És itt tényleg a túlélésen lesz a hangsúly (olvasottakból remélve) :D Ennél az lenne csak jobb hír, hogy karácsony előtt megjelenik :)

AlrightSir, üdv a fórumon!
Maximálisan egyetértek! Mindig is zavart, hogy ha összeszedegeted a dolgokat hatalmas tartalékod képződik mindenből és nem lesz épp túélősdi hangulata a játéknak, ezért is élveztem mindig jobban a játék elejét. Hogy Karácsony előtt megjelenik? Én bízok benne elvégre már ""csak"" tesztelik szegény modderek :)

Madness, mi rokon lelkek vagyunk :D Nekem is mindig egy halom cuccom lett, még legnehezebb szinten is, és nem tudtam elhasználni.A SHOC-ot ki se játszottam, de a kordontól a sötétvölgyig már vagy 15-ödjére nyomom :D

Nekem is a fő gondjaim között van:SOK pénzt szerezni könnyű és nincs mire elkölteni.Mindig van minden ami kell.És ez így nem épp izgalmas!:DD

Madness, hello :) Már egy ideje feljárok, de nem tartoztam a sokat kommentelők közé (eddig :P ). Egyébként mind3 játéknál a közepe-végén már én is tele voltam pénzzel, mindent összegyűjtöttem...de persze ami kellett, az sose volt :D

Hát elég randa pofája van :D "You'll get a nice meal from that one. Put a few rounds in it. Don't forget vodka and anti rads for dessert! "

Vissza
Top Alul