S.T.A.L.K.E.R anthology

mi lenne a jobb szerinted?

• legyen benne a cop is

Szavazat: 0 0.0%
  • ne legyen benne a cop

• nekem mindegy

• Összes szavazó
    0
Legyen csak benne a CoP! Azt viszont kétlem, hogy a magyar Clear Sky-t pakolnák bele... Szerintem csak egyféle nemzetközi verzió lesz, és az az angol kiadás lesz.

a fenébe na mind1 úgyis lehet hozzá külön leszedni feliratot meg szinkront

Én is szeretném a copot ha beletennék így legalább az egéyz együtt lenne és nem kéne meg venni külön a copot meg aki még nem vette meg nem kéne külön meg venni se a shocot se cs-t + patchelni

na annak én is örülnék ha patchelni nem kéne
ja és szerintetek mi lesz azon az extra dvd-n

ez az amit oroszországban lehet kapni (aka: silver edition ) , nem hinném , hogy ithon is kijön , habár nem lehet tudni , és csak shoc és cs lessz benne , más nem :wink:

gabber 9511":3ev39my7 mondta:

1ik orosz ismerősöm már mutatta, nincs semmi extra, csomó kép, régi soc, és clear sky trailer videók, interjú videó a készítőkkel, soc és cs ost albuma, meg olvasnivaló 1 raklappal :)

dezo de ha te láttad már élőben akkor megmondanád mibe van .? igaz szerintem dobozba..

dezodor":1ztzkd52 mondta:
gabber 9511":1ztzkd52 mondta:

1ik orosz ismerősöm már mutatta, nincs semmi extra, csomó kép, régi soc, és clear sky trailer videók, interjú videó a készítőkkel, soc és cs ost albuma, meg olvasnivaló 1 raklappal :)

és van benne ilyen 3d-s panorámaképek is

gabber 9511: te ténylg hiszel a pcgurunak :lol:

mi másban lenne ????

http://www.stalker-portal.ru/page.php?id=5370

valószínűleg a hírt ők is az oroszoktól kapták , antológia , majd a cop megjelenése után

hát akkor csak várni tudom amúgy szerinted mennyibe fog kerülni :?:
szerintem 10 rugó körül adják majd

Kimmuriel":10wjvqmp mondta:
Legyen csak benne a CoP! Azt viszont kétlem, hogy a magyar Clear Sky-t pakolnák bele... Szerintem csak egyféle nemzetközi verzió lesz, és az az angol kiadás lesz.
de ha angol lesz akkor a kézikönyv is angol lesz :?: lol2
na ennek nem örülnék bár a kézikönyvek ha magyarok voltak itthon akkor reméljük hogy Magyarországon a Magyart teszik bele :D
nehogy már a neten kutassak Magyar kézikönyv után :D

Minek magyar kézikönyv? Meg egyáltalán kézkönyv? A tutorialban úgyis elmagyarázzák, hogyan kell iránytani a játékot (meg azt egyébként is meg lehet nézni a játék menüjében), ezen kívül nincs sok információ értéke.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul