RtcW 1.0 Clan alapítás - eszmecsere és tapasztalatok

rtcwtzs

ADMIN
Csatlakozás
2010.10.14.
Üzenetek
288
Reakció pontszám
0
Webhely
rtcw-portal.com
Szevasztok!

Nem első kérésre, de megcsináltam ezt a témát végre.

Pár wolfos emberke körében elterjedt a hír, hogy klánt alapítok megint. Aztán meg hogy már kész is... Nos, megtisztelő, hogy gondoltok arra, hogy megint legyen klán, főleg hogy megint én legyek a vezetője. 

Köszönöm!

Azonban az örömömet beárnyékolja ezzel kapcsolatban néhány dolog...

Aki ismer tudja, hogy nem egy klánban részt vettem kettőnek alapítója is voltam, egynek vezetője.

Az első a HD volt, ami nekem nagy kedvencem volt, szerintem jól is ment volna ha...

Aztán jött a b2k amit szintén szerettem de az már más volt, külföldi arcokat is vettünk be a csapatba stb. Teljesen jól indult minden, de be kell valljam nem volt az igazi a dolog valahogy számomra.

Nem titkolandó tény, hogy mindkét csapat esetében voltak emberek, akik nem fértek meg egymás mellett és viselkedésükkel vitát szítottak a csapatban a magasabb "beosztású" tagok között is. Ne menjünk bele abba, hogy egy csapat miért is csapat, stb, annyit azonban mindenkinek be kell látnia, h egymás cinkelése csak rossz dolgokhoz vezet(het).

Ebből lett elegem. A HD-nél is eléggé elszomorított a dolog, a b2k esetében már lesújtó volt.

Itt jutottam el arra a pontra, hogy kiszállok ebből a „saját klános” dologból. Jó játékosok vagytok, kedvelek is mindenkit, nekem nem volt bajom emberekkel, én próbáltam mindig megbeszélni a problémát és összetartani a csapatot, ahogy egy jó vezetőhöz illik. A fáradozásaim mégsem érték el céljukat. A b2k hamarabb feloszlott, mint gondoltam volna. Talán a HD tovább bírta…

A nosztalgiából ennyi elég is azt hiszem, most jöjjön a "bizonyíték". Itt a régi fórumom linkje :

[. |b2k| klán fórum .]

Olvassátok el a dolgokat. Azonnali regisztráció van tehát 2 perc alatt máris olvashatóvá válik a tartalom.

Az igazság az, hogy nincs kedvem megint egy hasonló helyzet átéléséhez.

Talán ha mindenki normálisan tudna hozzáállni, beszélni és viselkedni a játékszervereken, segíteni a másiknak és erősíteni a csapatot, rendesen játszani, itt nem csak a csalásokra gondolok (aimbot, wh stb),  nem is beszélve a csapat jó hírének megtartásáról, ápolásáról.
Először el kéne gondolkozni ezeken -is-, aztán lépéseket tenni az ügy érdekében.

Annyit még ide, h jelenleg a .Wv' klán tagja vagyok, egy magyar Rtcw klán alapításában szívesen részt is vennék, lennének ötleteim, feltéve ha normális és komoly hozzáállást tapasztalok a játékosok részéről.

Nos, szeretném ha leírnátok -akiket érint a dolog- észrevételeiteket, ötleteiteket,  javaslatokat a témával kapcsolatban!

Hajrá! :)

Dealer : Szerintem jó lenne újra alapítani a klánt,vagyis megalapítani, mivel az első b2k még azelőtt megszűnt mielőtt tag lettem volna. Szóval szerintem csak annyi,hogy ahogy néztem a régi b2k fórumot....az valami szörnyű,hogy minek kell egymást megfojtani egy kanál vízben? Úgy volt,hogy lesz egy zsír összetartó magyar klán és ez lett belőle. Tehát szerintem felesleges olyan embereket felvenni akik nem bírnak engedni a másiknak vagy megállni, hogy nem szólnak be. Ha nem megy megint a kukába a klán egy hét múlva akkor szerintem jó ötlet az újra alapítás.

HULK : Meg hát olyan is van ám hogy próbaidő... Mielőtt anno bekerültem volna egy klánba, kemény próbaidőt kellett kiállnom, nem csak publikus szervereken tökéletlenkedve... Annyi hogy a klán rövidítése a név előtt a próbaidősöknél más színű volt, amíg nem lehettem teljes tag, amit természetesen megint nem csak a klánvezető egy személyben döntött el...

● [RtcWTzs] ● mondta:
Dealer : Szerintem jó lenne újra alapítani a klánt,vagyis megalapítani, mivel az első b2k még azelőtt megszűnt mielőtt tag lettem volna. Szóval szerintem csak annyi,hogy ahogy néztem a régi b2k fórumot....az valami szörnyű,hogy minek kell egymást megfojtani egy kanál vízben? Úgy volt,hogy lesz egy zsír összetartó magyar klán és ez lett belőle. Tehát szerintem felesleges olyan embereket felvenni akik nem bírnak engedni a másiknak vagy megállni, hogy nem szólnak be. Ha nem megy megint a kukába a klán egy hét múlva akkor szerintem jó ötlet az újra alapítás.

A klán jó ötlet, támogatom is de mint írtam normális hozzáállással. Szerintem jó lenne egy magyar, igazán ütős és később a "nagy külföldiek" előtt is elismert csapatot létrehozni. Megmutatni hogy egy magyar klán is oda tud  b***ni. Az egyik alap dolog az összetartás kéne hogy legyen véleményem szerint és a csapattársak segítése, nem pedig a cinkelés, meg hogy amit én tudok azt nem osztom meg másokkal feeling alkalmazása.

● [RtcWTzs] ● mondta:
HULK : Meg hát olyan is van ám hogy próbaidő... Mielőtt anno bekerültem volna egy klánba, kemény próbaidőt kellett kiállnom, nem csak publikus szervereken tökéletlenkedve... Annyi hogy a klán rövidítése a név előtt a próbaidősöknél más színű volt, amíg nem lehettem teljes tag, amit természetesen megint nem csak a klánvezető egy személyben döntött el...
Jah...mondjuk nálunk nem nagyon volt próbaidő, ha volt is nem volt nagyon betartva :)  Aztán olyan is volt h ismeretlen emberektől láttuk a klán név használatát, nyilván előzetes engedély nélkül és ugye messze nem csapattagtól. Aztán bizalmi alap volt, meg mások ajánlásával került be az illető. Elég volt az kb hogy "jó játékos" ismerem innen és innen... :)

Azért ha vannak ötletek írjátok csak le. Jó lenne más klánokkal megmérkőzni, kapcsolatokat felvenni, ápolni stb stb... Én pénzt is áldoznék egy saját szerverre és egy weboldal elkészítésre is,  csak akkor csináljuk komolyan... ;)

Batista : Jaja  ez nagyon jó  lenne, szívem szerint  én nagyon örülnék... :) és hát tzs támogatom amit mondasz (mint mindig) :P :D O0

Mikee : Én már nem is játszok Wolf-on, de ha bármiben tudok segíteni akkor szívesen állok rendelkezésre.  O0
És még azt akartam mondani hogy Tzs nagyon jól vezette a HD klánt mert annak én is tagja voltam. ;)
Sok sikert  O0 O0

Sliwa : Mint tudod én vagyok a vezetője, a lengyel klán. Ha segítségre van szüksége, hogy nincsenek akadályok, és tudod, hogy hol keressen a számomra http://bobclan.createforum.eu/

Tekintetében a fogadó szerver a legolcsóbb, és véleményem szerint a legjobb https://www.ycn-hosting.com/?page=order&action=game_server

Figyelembe kell venni a konfigurációval (DM, OBJ, KILL, TrickJump)  ;) ;) ;) ;)

Üdv!
Érdemes kicsit rágódni azon amit írtam régebben szerintem. Így kizárható a nem odaillő magatartás-hozzáállás, és hogy mennyire csapatjátékos az illető kortól függetlenül. Láttam már 30 feletti nagyonhülyét is, de 15 éves komoly klánvezetőt is... Véleményem szerint roppant komolyan kell venni a próbaidőt, ugyanis kizárólag az dönti el hogy a játékos megérett e arra hogy teljes értékű klántag lehessen. Nyilvánvalóan egyéntől függ a próbaidő hossza, volt akinél estetlegesen több hónap volt, de olyan is hogy sokak által ismert és nagyra tartott játékosnak elég volt kb egy hét is.
TZS! MSN-en beszéljünk majd.
HULK

HULK mondta:
Üdv!
Érdemes kicsit rágódni azon amit írtam régebben szerintem. Így kizárható a nem odaillő magatartás-hozzáállás, és hogy mennyire csapatjátékos az illető kortól függetlenül. Láttam már 30 feletti nagyonhülyét is, de 15 éves komoly klánvezetőt is... Véleményem szerint roppant komolyan kell venni a próbaidőt, ugyanis kizárólag az dönti el hogy a játékos megérett e arra hogy teljes értékű klántag lehessen. Nyilvánvalóan egyéntől függ a próbaidő hossza, volt akinél estetlegesen több hónap volt, de olyan is hogy sokak által ismert és nagyra tartott játékosnak elég volt kb egy hét is.
TZS! MSN-en beszéljünk majd.
HULK

Igen...Én is gondolkoztam a próbaidőn már...legalább egy hónap kéne sztem ahhoz, hogy meg lehessen nézni azt is pld. hogy mennyire aktív az illető. A klánvezetés dolgát többen fogjuk átbeszélni, de mindenképp kéne egy olyan figura aki jól beszél angolul.

Amúgy ez az RTCW-s dolog, klán stb jó kezdeményezés lehet...ahogy az is hogy létrehoztam ezt a portált is sztem ;) Már régóta érett a dolog O0 Nem is beszélve arról, hogy a magyar játékosok is megérdemlik, hogy legyen egy olyan hely mint ez, ahol tömörülni lehet :)

Vissza
Top Alul