Rendszertesztelők

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Milyen korszerű tesztprogramot tudtok ajánlani XP alá? Leszedtem a 3Dmark Vantage-ot, de csak Vista alatt szeretne menni :S Mást én nem ismerek :(

mondjuk a 3d mark 1 korábbi verziója szerintem tökéletes :wink:

Köszönöm widra, kipróbálom majd. Most kisebb fennakadás volt egy apró betolakodó miatt... :S

jim: csak azért nem akartam azzal tesztelni (megvan a 2006-os), mert gondoltam olyan alkatrészek vannak a gépben, amik akkor még nem is voltak szóval adna valamilyen eredményt de nem biztos, hogy azzal sokra mentem volna...

Amúgy azért kell, mert változtattam a proci beállításain (9,5*333 helyett 8*400MHz-n megy és össze akarom hasonlítani a kettőt - elvileg utóbbi beállítással szinkronba került a proci a 800-as RAM-okkal, kíváncsi vagyok, mit jelent ez számokban).

Annak mi a pontos verziószáma? Mert én csak 3-ast találtam (2006-ból...)

Egyébként meggyőző a különbség: az újraidőzített rendszer átlag 197 pontot, a gyári kiosztással üzemelő viszont rendre 186 pontot kap csak. Minden mérést többször végeztem.

FRAPS

+Clear Sky

+Warhead

+FarCry2(majd ha kihozzák végre pcre)

+GRAW2

ez a kirszerű teszt, nem az ilyen szintetikus szarok. :lol:

Ja és novemberi GTA4-et is tegyük oda, mert bár bűnronda lesz megint, hatalmas lesz a gépigénye :) És megint a világ legjobb játéka lesz, ezeknek ellenére is :D

LOL öcsém is azt tolja most :D Én anno csak azért vettem PSP-t 3 hétre, hogy kitoljam a ViceCity Storiest :D Az is nagyon jó volt :)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul