Prison Break (2005)

WillTraveler

New Member
Csatlakozás
2008.01.06.
Üzenetek
27
Reakció pontszám
0
Michael, Lincoln és a többi fegyenc története. A végletekig igzalmas első évad évad után jött egy kis visszaesés a második évadra, de a sorozat a harmadik évaddal megint a csúcson van! A 3. évad 13 részes lesz! (előreláthatólag, mert ez a sztrájktól függ)

1. évad nagyon izgalmas volt és érdekes, annak ellenére, hogy elég abszurd az alapötlet. Második szerintem is visszaesés volt, amit már csak a totál bukás követett, a 3.évad. Meg van játszva, azt már nem is néztem. Személyes vélemény.
Hőálló köpeny van rajtam, jöhet a falme :twisted: :D

:P :D [ Intézzük el ennyi flammel: #B ] :wink:
Amúgy a sztorira rá kell tudni hangolódni, eddig a Fox River meg a menekülés egy más világ volt. Ha megtudod szokni rákattansz! :oops:

Tényleg senki nem látta még a 3. évadot? Az eleje annyira nem jó (Sona durva hely, nem éppen a legjobb választás) De amint beindul a szökés része a dolognak, akkortól nem bírod ki, hogy ne indítsd a következő részt :D

Végére érve az évadnak annyit tudok mondani, hogy ez is egy ütős évad volt, végig izgultam a szereplőkért. Nem mellesleg jött 2 gyönyörű csaj is.
prison-break-susan-b-anthony.jpg

pbs3danay.jpg

Én sose szerettem ezt a sorozatot, nem is nézem, öcsém viszont igen. Na ő elmesélte, miről van szó, mire én azt veszem észre, hogy itt egy nagy csalás az egész, mert röhelyesnek tartom, hogy az első évad koncepcióját egy másik börtönben is kifejtik... Ennek a történetnek az első évad végén vég ekellett volna legyen, szerintem annyi volt benne, az még talán nézhető is volt, de ami azóta megy, azt csak agonizálásnak tartom...

én végiginéztem az első 2 évadot. Az első az még izgalmas is volt. A 2. is jól kezdődött voltak benne jó részek, de a vége felé amikor a fél egyesült állatok costa ricába ment az erőltetett volt. meg az is, hogy 2 ország rendőrsége nem tud elkapni 2 embert....

Most kezdtem el újranézni az első évadot, és nem igazán világos, hogy mi volt Henry Pope sara a Toledo ügy kapcsán. lol2 El tudná ezt nekem valaki magyarázni? help1

szerintem meg egy bazi nagy fos :lol: ha már az egyéni véleményeknél tartunk...a térképgyerek egy vicc 8)

Nekem az elején tetszett még amikor a börtönben szívoztak, viszont ezek a hajszás részek már teljesen gagyik szerintem... :|

4. évad tökre nem Prison Break már, inkább Mission Impossible új kiadásban, de ettől még lehet jó, eddig az első két rész nem volt rossz. A mindenki mindenkivel minden oldalon meg inkább tipikusan a Lost, de azt is szeretem, bár a 3. évad gyengébb volt a többinél, de a 4-re szerencsére összekapták magukat. :)

Vissza
Top Alul