nos kritikusok szerint nem lett olyan rossz néhol monoton és elég unalmas..... sehol 1 ellenség... a története valami olyan hogy kinyitottak valamiféle sírt és ellszabadult valami fertőzés a világon meg valami halott hapi is...... itt kerül a képbe az Elika nevezetű hercegnő akkinek az volt a feladata hogy megakadályozza a sír kinyitását (asszem pont az apja nyitotta ki ) pályáról pályára kell megtisztítani a világot a fekete szmötyitől . Elikának nagy hatalom van a kezében szal a játékos nem nagyon tud meghalni mert elika megmenti (erre 1 külön gomb szolgál ) külön érdekesség hogy vissza lehet menni a régebben vágigjáccott pályákra (pontosabban elika segítségével visszateleportálhatsz) ezz kell is mert itt lehet összeszedni azt a naftát ami elika "működéséhez" kell (értitek ez olyan izé mint a wow-ban a manna ).
a játék színvilága nagyon érdekes jól lett összerakva (az engine-t az assasin'S creed motorja adta , de a fiúk alaposan áttdolgozták.. talán cell shardell de ez nem biztos (ezz volt az xll játék alatt is ).
a gépigénye a következő:
http://gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=520
ammit látjátok nem olyan vészes szal régebbi masinákkal is bele lehet lendülni a játékba.
a játék itthon még nem jelent meg majd olyan 2009 január környékén (lokalizált verzió lessz )
ára: 6 990 Ft .-
(az biztos hogy én nem fogom kipróbálni mert az eddig részek is kb 10 percig voltak jók álltalábann sikeresen elakadtam valahol...... )
természetesen a hazai torrenntoldalakoról már tölthető a játék WAREZ verziója (de ugye aitt a fórumon mindenki megveszi a játékokat szal ezt nem is láttátok :wink:
a játék színvilága nagyon érdekes jól lett összerakva (az engine-t az assasin'S creed motorja adta , de a fiúk alaposan áttdolgozták.. talán cell shardell de ez nem biztos (ezz volt az xll játék alatt is ).
a gépigénye a következő:
http://gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=520
ammit látjátok nem olyan vészes szal régebbi masinákkal is bele lehet lendülni a játékba.
a játék itthon még nem jelent meg majd olyan 2009 január környékén (lokalizált verzió lessz )
ára: 6 990 Ft .-
(az biztos hogy én nem fogom kipróbálni mert az eddig részek is kb 10 percig voltak jók álltalábann sikeresen elakadtam valahol...... )
természetesen a hazai torrenntoldalakoról már tölthető a játék WAREZ verziója (de ugye aitt a fórumon mindenki megveszi a játékokat szal ezt nem is láttátok :wink: