Nyelvválasztás vendégeknek

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Mától a vendégek is tudnak nyelvet váltani a kezdőlapon, a jobb felső sarokban levő In english gombbal.

Nem, ne keressétek, bejelentkezett tagok nem láthatják, mivel azok már választottak nyelvet regisztrációjuk során.

Ha meg akarjátok néni, csak ki kell jelentkeznetek.

Van még egy apró szépséghibája: csak egy irányban megy, vagyis ha egyszer megnyomtad, angol lesz az oldal, míg be nem jelentkezel. Ahhoz, hogy a kijelentkezett állapotban ismég magyar legyen a fórum megjelenése, bejelentkezettként a profil nyelvét előbb angolra, aztán megint magyarra kell tenni, így kijelentkezve ismég magyar lesz a fórum, persze míg újra meg nem nyomjátok a gombot :D De ez részletkérdés, dolgozom rajta...

Akinek van még ide vágó javaslata, az zegezze nekem.

Na én megpróbáltam Guest -ként a dolgot nyomom mint az ökör erre semmi nem teszi át English-re.. Hogyan csináltad egy php függvényt írtál rá vagy egyszerűen postdataval átirányítod az angol beállításra? A szépséghibához hozzá tartozik, hogy In English, mert nagy kezdőbetűvel írják...

widra: nem én írtam, ez egy MOD (a helyesírási hiba jogos, az én voltam).

Annyit a dologhoz, hogy valamiért ha valaki már egyszer bejelentkezett és van a gépén erről egy cookie (és abban ugye banna van a profil magyar nyelve), akkor valamiért nem vált. Kipróbáltam egy szűz gépen, ott működik. Persze a dolog akkor lenne (lesz) szép, ha visszefelé is működne. Szóval még nem tökéletes, de ha egy angol téved erre akkor neki biztosan sikerülni fog a váltás, legalábbis elsőre, de aztán ha regel, már úgyis benyomja magának az angol nyelvet...

Hehe győzedelmeskedtem! :D

Igaz most nem a jobb felső sarokban van a választás lehetősége, hanem kicsit lejjebb, de legalább megy :D

Semmi változást nem vettem észre. Minden magyar nálam lol2

jaja, esetleg lehetne a profil beállitásokhoz addolni egy nyelvcserélőt :)

EDIT: jajj hülyevagyok, van nyelvválasztás, na mostmár angol a panel, scak a topicok nem...

lehetne 1-2 angol nyelvű topicot létrehozni?

pYura: próbálj nyomni egy ALT+F5-öt, hogy ne a gyorsítótárból olvassa a fájlt.

dezodor: hát igen, amit mi neveztünk el magyarul, az magyar :D

Más: lett említve korábban, hogy lehetne a fórumnak angol nyelvű része is. ha van rá igény, akkor létrehozhatok egy olyan kategóriát, mint a "S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky" vagy a "Post-Release témák szobái", persze UHSF in English címen. De csak ha úgy látjátok, van értelme.

Na látom már mi változott :D Valmiért azt vártam, hogy miden angolul lesz lol2 Legalábbis a topik címek és leírások. lövés1

Angol részbe csináltam egy nyitótopikot, engem is nyugodtan javítsatok ki ha egyértelmű nyelvtani hibát találtok. ;)

Bezony amit magyarul írtunk, az magyar (lásd topikcímek), meg kisebb dolgok (mint a Szabályzat gomb, ami manuálisan került oda), de amúgy a rendszer angol.

A beköszönőt külön köszönöm pYura, én is elkezdtem mahinálni valamit de aztán az lett belőle hogy majd megvárom az öcsém de megelőztél :D

Köszönöm, ebben a pillanatban tettem ki :D

Gondoltam így hangsúlyosabb és tényleg: a figyelem ösztönösen a dobozra irányul.

Amik itt készünek modok, mellékelni kell hozzájuk a readme-ben az itteni elérhetőséget.

AKkor viszont télleg csak idő kell.

Azért még dolgozom azon, hogy azt a nyelvválasztót a jobb felső sarokba tuszkoljam mert igazán ott volna jó helyen...

Vissza
Top Alul