Mutánsok/teremtmények a Zónában

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Van egy másik kutyafajta ami a S.T.A.L.K.E.R. Portal-Tour-ban volt. Volt szeme meg kutyaalakja volt. De ezt még nem láttam sehol! :shock:

Valahol összeszedtem 3 féle kutyát is, ha jól emlékszem, itt a fórumon.
Amúgy meg kiszedhettek/betehettek dolgokat menet közben...

A Flesh-el (Hússal) mélg kezet is lehet fogni! :D Ha jól megnézitek a balelső lábát akkor olyan mint egy kéz (azon a képen jól látszik amikor egy banditát a lábánál megfogta)

Van egy másik mutáns a What lies Within videoban.Amikor a reaktorban vagyunk vagy hol akkor lelövünk egy ilyen dagagt emberszerű valamit és ilyen zöld szinű olyan mint a Bioshockban azok a nagy dagagt pacákok.Meg érdekes hogy jön felénk a Bloodsucker ránkugrik egyszer csak eltűnik. :shock: :jajj:

Nem biztos... ez olyan mint a régi videók. Annyit mutogatták a várost meg ilyeneket, most meg állandóan az első küldetést nyomják meg a lidérckocsonyát... Még semmi sem biztos...

Doma":3f88sz1g mondta:
Van egy másik kutyafajta ami a S.T.A.L.K.E.R. Portal-Tour-ban volt. Volt szeme meg kutyaalakja volt. De ezt még nem láttam sehol! :shock:

hátha még szeme is volt akkor biztos kutya! :D

Vak kutya, Csernobili kutya ... Egykutya :D ÓLMOT NEKI :D

Nos igen, telepatikus képességekkel teszik ezt, szóval végülis nem néznek, hanem éreznek.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul