Microsoft Office 2007

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Eddig nem használtam, most áttértem rá és meg kell mondjam, kellemes meglepetés. Abszolút fejlődés elsősorban persze a Word-ben. Az Outlook nem változott semmit, az Excel viszont pofásabb lett. Sajnos FrontPage nincs, de a 2003-as verzió elmegy az új mellett, szóval ezt sem kell nélkülözni.

Kinek mi a véleménye róla?

én kb már fél éva használom de elég nehézvolt átttérni a 2003-ról de megérte mert sokkal jobb a kinézete eléggé vistasítve lett nem lett olyan rossz ..... nekem az a legnagyobb problémám vele hogy minden faxságot feltelpít (nekem Microsoft Office 2007 Enterprise Corporate Edition van és télleg feltesz mindnet.... az home&student az is ilyen ? )

Nem tudom... Én is Enterprise-t tettem fel és felrakott vagy 8 dolgot (Access, Excel, Groove, InfoPath, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, Word), de az ígért 2 új webszerkesztő alkalmazást (ami a FrontPage-t pótolná), nem. Amúgy nekem is elég lenne a Word-Excel-PP-Outlook négyes, legközelebb már csak ezeket teszem fel (meg a 2003-ról a FP, de azt amúgy is külön kellett telepíteni külön kóddal...).

Ami a kinézetet illeti, barátnőm gépnén láttam először a 2007-et és fújoztam azonnal, de ahogy használtam, rájöttem, hogy teljesen logikus lett az egész és annak ellenére, hogy más a felépítés, mindent azonnal megtaláltam benne. Ettől tetszett meg annyira.

Nekem az iskolai verzió van meg,a gyerekek iskolái igényelték(!),4 gépre felrakható,úgyhogy magamnak is felraktam.Keveset használom,de akkor gyors és nekem bejön,az ára meg baráti.
JIm,mit értesz azon,hogy minden f.... feltelepít?

nekem céges verzió van és az feltesz pár olyan cuccost is ami nekem nem kell pl: groove monitor ,meg ilyenek , de lehet hogy telepítéskor ki lehet lőni , nemtudom , viszont maga a progi az jobb mint a 2003 .

Nálam tudomásom szerint nem rakott fel semmi ilyesmit.
Nagyon figyelek telepítéskor,mert nem egyszer pórul jártam a h **** e kísérő programoktól.
Erőszakosak mint a piaci légy :D

én meg next.... next aztán nem néztem meg alapossan ... így jártam...

igen , az biztos megoldaná , viszont akkor elveszen az összes mail-em (valahol olvsatam hogy le lehet őket menteni , de nem emlékszem rá és azért 1300 mail nem kis mennyiség kb 9 hónap alatt )

Na ja.9 hónapnyi e-levél,az nem semmi mennyiség.Gondolom,mind nélkülözhetetlen és fontos.

nagyobb része inkább szemét de mondjuk olyan 4-500 db az fontos[

De újra telepítésnél hogy vesznek el az emiljeid,ha nincsenek a gépre mentve? fal1 eljen

miért ne lennénekgépre mentve ? a böngészőprogi úgy van beállítva hogy töltse le őket és törölje a szerverröl .

az igaz hogy levannak metve de nem tudom hogy hol találom meg őket , valami adatfile-t kell keresni , és valhol a dokumentumokban van rejtett mappában , de pontossan , nem tudom hogy hol , majd ha kijön a teljes akkor szépen megvásárolom aztán lessz egy teljes újratelepítés nem csak frissítés , mert gondolom néhány xp-s driver nem nagyon működne win 7 alattt , meg a jó öreg nero 7 sem .

jim: Eszközök / Fiókbeállítások / Adatfájlok fül, ott lesz 1 sor, ami megmutatja, hol van az alapértelmezett adatfájl. Érdemes azt az egész mappát, amit kiír, másolni, újratelepítés után meg visszatenni, és máris úgy indul az Outlook, mintha mi sem történt volna...

köszönöm a segítséget sikerült megtalálni és nem is olyan vészes 229mb :D meg-hajol

Igen... nagyságrendileg nekem is... bár már rég ki kellett volna hajítanom, egyszer le kéne nullázni már... Évek óta halmozódik.

Vissza
Top Alul