METRO - Last Light (2013)

hehe :D ma munka közben épp ezt a cikket olvasgattam. Nekem első végigjátszásra nem jött át... hülye volt a mi túl sötét volt a játékban. Aztán nekikezdtem kicsit nehezebb fokozatban meg kicsit felcsavartam a gammát :D. Ha úgy játszotok a játékkal,hogy lopakodtok akkor teljesen más... bizonyos helyeken olyan volt mintha a stalkerral játszanék (vajon miért :) ? ). Jó játék lett megéri pénzt áldozni rája.
Jó lenne ha készülne belőle mondjuk egy sandbox :) .

Nemrégiben dilemmáztam, hogy meg merjem-é venni a játékot az elég komoly grafikai igénye miatt...(mivel a gépem kissé vegyes teljesítménymutatókkal bír AMD Athlon X2 2.6 GHz, 4 GB DDR2 RAM, nVidia GTS450 ).
Végül ideiglenes "próbát tettem" de 11-13 átlag FPS-t mért a Benchmark. :( ( Totál LOW beállításokkal)
A játék sokat javult, a felszíni pályák már sokkal kidolgozottabbak és időnként a lineárissága sem olyan zavaró.
A Látvány döbbenetes és kifejezetten sokkoló tud lenni ha ez volt a cél hát sikerült. A mutánsok teljesen új fajai is változatosságot adnak a már ismert tematikához (pláne a giga szörnyek).
A lőszerspórolás valóban nem indokolt, de a gázálarc filterem többször kifogyott (=álarccal érdemes sietni).
Jó ötlet hogy a fegyvereket lehet minimálisan tuningolni ( hangtompító, optikai irányzék /akár éjjellátó is/, lézer pointer) és feltűnnek új típusok is.
-Jim- szavaihoz hozzátéve a Mesterséges Intelligencia helyenként valóban butácska ( pl a lézer pointert nem veszi észre mikor ránk vadásznak), de összességében nagyon jól sikerült.
Megéri majd nekem is pénzt áldozni rá...miután a gépemen kicsit tuningoltam.
Akinek 4 magos gépe van szerintem bátran megveheti ( a gépigény lecsekkolása után természetesen).

Köszi Enigma az értékelést, akkor én is merek beruházni a játékba(mert a gépem teljesítménye közel
olyan mint a tied). Aztán gépfelújítás után újra lehet játszani és vadi új élményeket kapok :D
Ez történt a Crysisnál is: régi gép- új gép: ég és föld a különbség, szóval kétszeres élmény 1 pénzért :D

Ez érdekes megközelítés ! :) Mondhatni pozitivista felfogásmód ! :D

Tényleg érdemes pénzt kiadni érte, mert nekem 1024x768 as felbontással és Low beállításokkal is döbbenetesen jó játékélményt adott. ( SSAA-t és a Tessellation-t érdemes kikapcsolni mert sokat fog a gépen). Pályából sincs kevés és lehet lopakodva is megoldani a helyzeteket valamint le is lehet ütni az ellent, nem kell mindenkit mindenáron kinyírni.

Sziasztok!
A kérdésem a következő volna, véleményetek szerint lehetséges az,
hogy az MLL game Windows XP Professional op renszernél nem fut?
Nálam sajnos most ez van!

mennie kell xp-n is, a dobozra rá van írva. Eredeti játékkal próbálkozol ?

Nálam ment XP-n, a hivatalos gépigények szerint Xp-n is futtatható. Tudom hülye kérdés, az SP3 fent van?

Köszi Zsilin,ésJim67!
De feltennék egy még hülyébb kérdést, mi a fene az a SP3?
Tényleg nem tudom!
Előre is köszi!

Service Pack. Kiegészítõ programok összessége a Windows XP-hez. Ha nincs rajta az XP-en az SP3, akkor
a MLL nem fog elindulni.
A SP szabadon letölthetõ "bárhonnan" beszerzett Windowsra.

Na sikerült csak végig vinnem... azt hiszem azért várakoztam a végével olyan sokat, mert nem voltam megbékélve a végével... de elfogadtam, hogy az önfeláldozás a legjobb vége! Sajnos nem igen tudtam élve hagyni a náciakt és a ruski katonákat és Lesnitsky-t. Dár Pavelnek megbocsátottam és a macit se öltem meg. Úgy tűnik ez kevés ahhoz, hogy a Littile Sucker one segítsen...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul