Nemrégiben dilemmáztam, hogy meg merjem-é venni a játékot az elég komoly grafikai igénye miatt...(mivel a gépem kissé vegyes teljesítménymutatókkal bír AMD Athlon X2 2.6 GHz, 4 GB DDR2 RAM, nVidia GTS450 ).
Végül ideiglenes "próbát tettem" de 11-13 átlag FPS-t mért a Benchmark.

( Totál LOW beállításokkal)
A játék sokat javult, a felszíni pályák már sokkal kidolgozottabbak és időnként a lineárissága sem olyan zavaró.
A Látvány döbbenetes és kifejezetten sokkoló tud lenni ha ez volt a cél hát sikerült. A mutánsok teljesen új fajai is változatosságot adnak a már ismert tematikához (pláne a giga szörnyek).
A lőszerspórolás valóban nem indokolt, de a gázálarc filterem többször kifogyott (=álarccal érdemes sietni).
Jó ötlet hogy a fegyvereket lehet minimálisan tuningolni ( hangtompító, optikai irányzék /akár éjjellátó is/, lézer pointer) és feltűnnek új típusok is.
-Jim- szavaihoz hozzátéve a Mesterséges Intelligencia helyenként valóban butácska ( pl a lézer pointert nem veszi észre mikor ránk vadásznak), de összességében nagyon jól sikerült.
Megéri majd nekem is pénzt áldozni rá...miután a gépemen kicsit tuningoltam.
Akinek 4 magos gépe van szerintem bátran megveheti ( a gépigény lecsekkolása után természetesen).