Menni kell...már hív...

Dimitrij

New Member
Csatlakozás
2009.08.25.
Üzenetek
3
Reakció pontszám
0
Köröznek.Már nem maradhatok itt.Vagy elbújok vagy jöhet a halál.A börtönben csak az várna rám.Ott kemény az élet, kicsit a zónára emlékeztet.Nehézidők.Egy ismeretlen erő visszahúz oda...a kíváncsiságom pedig még segít is neki.Összefognak mint két stalker, kik egymásra utalva a zóna méylén csak a másik jóindulatára számíthatnak.Kénytelenek segíteni a másikon különben lehet, hogy elbuknak.Elbuknak és a zóna elnyeli őket.Senki nem fogja keresni a holttestüket.A feledés homályába merülnek.Nevüket felkarcolják egy rozsdás fémtáblára a zóna többi áldozatának neve mellé.Már csak a csikorgó szög emlékezik meg róluk mellyel nevüket vésik a holtak táblájára.Ez lesz hát ha nem tartanak össze mint a legjobb gyermekkori pajtások.
NEm bujhatok el sehol.A rendőrség rámtalál bárhová is megyek.A fejemben már ott kószál a megoldás de tudatosan, erővel próbálom elnyomni.NEM NEM NEM.Azt nem.Az a sok emlék a fejemben.Keresve sem találok köztük egy jót sem.Émlékképek jelennek meg előttem, de mintha csak egy régi feketefehér filmet néznék ugy peregnek le fejemben.Minden szürke.Minden sötét.Annyi barátomat vesztettem el már.ODA nem mehetek vissza.Csak újabb fájdalmak érnének ha visszamennék.Sokszor volt, hogy csak ültem a rejtekhelyemen vacogva,a kis tűz melett melynek megrakását még biztonságosnak ítéltem.Bámultam a zsebórámat.Néha beletekintgettem a tűzbe és elméylítettem szememet a lángok kavargó tengerében.Ilyenkor melegség töltött el.Visszagondoltam az ottoni emlékeimre.Édesanyám főztjének ízére.Erőtvettem magamon.GYerünk...vissza a valósághoz. NEm mertem sokáig a tüzet nézni hiszen ha hirtelen megtámadnak és a szemem nincs hozzászokva a sötéthez nagymértékben lecsökkenek az esélyeim.NEm tudok olyan gyorsan reagálni mint ahogy kellene.Minden este hideg volt.Aludni alig alig tudtam.Csak akkor pihenhettem egy kicsit mikor a társaim táborában töltötem az estét.LEdőltem a tűz mellé és a stalkerek beszélégetését hallgatva elszundítottam.Rendszreint a külvilágról beszéltek.Az élményeiket osztották meg egymással.Mindig eszembe jut, hogy mi is ennek az egésznek az értelme.Miért sanyargatja magát ennyi ember ezen a borzasztó helyen?Nem másért mint a világ leg gonoszabb teremtménye miatt.A PÉNZ.A pénz hatalma hajtja előrre az összes stalkert,katonát,zoldost a zónában.A pénz ami megbűvöli őket.MEghalnak néhány papír és fémdarabért.Az életüket kockáztatják hogy jól élhessenek.Sokan érkeznek úgy, hogy egy kis pénzt keresnek aztán továbbállnak.De a zóna nem enged.Visszatartja őket.Egyre beljebb és beljebb hívogatkja álldozatait.ÉS ők hallgatnak a szavára.Mélyebre merészkednek mint valaha is gondolták volna míg nem kabzsiságuk miatt kárba nem veszik életük.
Ezért NEM mehetek vissza.A zóna engem is magával rántana mígnem teljesen a rabjaként nem hallgatva sem jó sem rossz szóra a hlálomba rohannék fejvesztve.
De mégis.Inkább üljek egy cellában és várjam, hogy valaki megkéseljen?Akkor inkább a ZÓNA.DE mostmár nem a pénz az ami miatt odamegyek.NEm érdekelnek már az anyagi javak sem pedig a dicsőég.Halni megyek vissza.MEgmérkőzök vele.Valószínűleg nem élem túl de megmérkőzöm vele.Elpusztítom ha az életembe kerül is.Végülis a börtönbe is miatta kerültem.Elkaptak miközben megpróbáltam eladni egy anomáliát.Életfogytiglan.Ez lett mindennek az eredménye.Mennem kell amíg el nem kapnak.Visszamegyek és szembe nézek magával a gonosszal.Az ember álltal alkotott gonosszal.Ember alkotta s most ember fogja elpusztítani is.S mi lesz ha nem lehet elpusztítani?Még több harc és szenvedés....

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul