Left 4 Dead

nem lehetne hétvégén is :D ? (lenne kedvem , de nem lesz időm....)

edit: 1. vagy 2. része ?

Elsõ részbõl a jövõ hónaptól benne lennék egy jó kis zombihentben, csak az a baj, hogy az 1G internetemet
ki is merítettem az elsõ rész DLC-jének a letöltésével, de hétvégenként van kábel, akkor nyomhatnánk.

Amíg 4000 Ft a 2. rész, addig nem tervezem megvenni(annyiért inkább majd a GTA 4-et), de remélem
karácsony közeledtével leviszik 2000 Ft-ra, akkor mindenképpen beszerzem.

hidd el nekem a l4d többet ér mint bármilyen gétéá. Egyik havernak is megvan mind a 2 l4d , aztán mondom neki nézzük már meg milyen a sacrifice dlc , hát kicsit kiábrándító vót l4d2 után, de úgy az egész játék... aztán a sok nép sírt , hogy jujj ebbe nincs semmi extra meg nincs hangulata, azér én ebben kételkedem :D

Jim, emlékszem, te is leszaroztad az L4D-t, mert hogy agyatlan zombihent, és tuti sz@r, erre fel most meg le se tudsz akadni róla... :D

Thoma":7nmvmhtf mondta:
Jim, emlékszem, te is sz@r az L4D-t, mert hogy agyatlan zombihent, és tuti sz@r, erre fel most meg le se tudsz akadni róla... :D

nem kell engem emlékezgetgetni, nekem akkor csömöröm van ettől a zombi zémától , de egyébként a l4d-ben nem zombik vannak hanem fertőzöttek :).

próbáld ki online és lehetőleg a 2. részt akkor majd más lesz a véleményed, a gta.t egy idő után bekötött szemmel is lehet játszani ,l4d-et nem :P

majd holnap vagy valamikor tolunk úgy ,hívok pár embert , oszt jó lesz

Hatalmas élmény! A játékba visszatért a több mint féléve eltûnt célkereszt!
Nem tudja valaki, hogy az üzemeltetõ milyen szempont szerint választja a szervereket, hogy azok
változtathatják a játékbeállításokat?

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul