Küldetések *spoilerveszély*

Am sztem meg lehet csinálni de hát sokáig tartana a Tuningolt AK meg a Stalker suit az jó védelmet ad azért aktonák ellen :D de én máskor úgy csináltam h ahogy kijössz a csatornából majdnem szemben van a háznak a bejárata bementem a végébe és mikor jöttek sorban headshot :D

"Hogyan lehet elválalni voronintól azt a küldit ami a sniper VLA-t adja? én soha nem tudtam azt a küldit felvenni." --- Nem tudom biztosan Scarecrow, de mintha az az a feladat lenne,amelyikben meg kell ölni egy "Póker" nevezetű banditát...de ez nem biztos,mert nálam volt már olyan, h egy irányító megöléséért kaptam meg a vintart...

Vintar BC-t akkor ad ha vissza viszed neki vagyis megszerzed a Sniper Trs 301 et ami Army Warehouson van és a zsoldosok táborában. Ha ezt megcisnálod neki akkor kapod meg tőle :D.

De a Freedom bázison is találhatsz :) Ahogy bemész és átmész a hídon balra van kettő ház meg egy kidőlt fa. A hátsó házba menj be és a ház hátsó sarkában lesz :)

Második alkalommal mentem a Sötét Völgybe, hogy az artifact-okat, ruhákat elcipeljem a Bárba. Ahogy betöltötte a pályát a következő küldetést írta ki, hogy teljesítsem:

Cover the Duty deteachment from the bandits in the Dark Valley.

A küldetés helyszíne gyanánt pedig a Sötét Völgy bejáratához mutat, ahol én is tartózkodok, de ott nem történik semmi, csak 5 vagy 6 Szolgálatos pihenget.

A pálya tekintetében annyi van, hogy banditák vannak a korábbi központjuknál (minimum 9 fő), illetve az X18 feletti épületben és környékén pedig Snorkok sokasága bóklászik.

Várom az ötleteket mit takarna ez a mellékküldetés. :) Esetleg ismét ki kellene pucolnom a banditákat az épületekből? (De akkor a küldetés helyszíne gyanánt nem a Sötét Völgy bejáratát jelezné... :? )

Vissza
Top Alul