Karakterek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Chabi":3nvpsy1q mondta:
http://www.oblivion-lost.de/ger/community/screenshots/241106/ss_oles_10-25-06_12-11-49.jpg

:shock:

Ez egy eddig nem látott ismeretlen mutáns !

Controller nem ismerős? :roll:

Ez az irányító lenne ? De hát arról azt írták, hogy a fák tetején rejtőzik...

Régebben az irányító teljesen máshogyan nézett ki és akkor még elképzelhető volt, hogy a fák tetején lakik :)
Ez a verzió már kevésbé alkalmas rá, de jobban is néz ki, mint az előző.

Az lesz nagy para, ha majd téged kezd el irányítani. Azt mondták régebben, hogy ez is lesz majd. Meg ami még érdekel ezzel kapcsolatban, hogy mennyire tudja majd egyszerre ellenünk hangolni a körülöttünk lévő élőlényeket... Mert ugye ez is látványos volna.

hispan1":37udu92s mondta:
Az lesz nagy para, ha majd téged kezd el irányítani. Azt mondták régebben, hogy ez is lesz majd. Meg ami még érdekel ezzel kapcsolatban, hogy mennyire tudja majd egyszerre ellenünk hangolni a körülöttünk lévő élőlényeket... Mert ugye ez is látványos volna.

Ha téged irányítana kb 1 másodperc alatt ki tudna csinálni :D persze biztos megszabják majd, hogy xy távolságban vagy tőle x ideig akkor kis eséllyel elkapja az agyad :D

Elvileg csak zombikat tud majd irányítani, szóval nem lesz nagy show, kb annyi, hogy a sok lézengő zombi mind rádindul :roll:

És ha akkor nincs elég muníciód vagy nem tudsz elég gyorsan tárat cserélni...
Azért vannak rémképeim a gondalan barangolást megszakító hirtelen halálokról, de emiatt is tetszik előre a játék.

Kicsit olyan lehet egy kikerülhetetlen helyzettel találkozni, mint a SanAndreas hirtelen-halál rendszere: egyszer csak rád vagy a kocsidra esik a repülő és KO.

hispan1":23khv56q mondta:
És ha akkor nincs elég muníciód vagy nem tudsz elég gyorsan tárat cserélni...
Azért vannak rémképeim a gondalan barangolást megszakító hirtelen halálokról, de emiatt is tetszik előre a játék.

Kicsit olyan lehet egy kikerülhetetlen helyzettel találkozni, mint a SanAndreas hirtelen-halál rendszere: egyszer csak rád vagy a kocsidra esik a repülő és KO.

Azért vannak a csavarok, hogy biztos legyél az anomáliamentes szabad útban... Meg a paráztatós zene, hogy ne csak végigrohanj a pályán :D ja és a járműveket is ugye ezért vették ki..... :D

A járművek kivétele ilyen szempontból valóban nem hülyeség, mert hát nagy a pálya, de egy kocsival akkor is gyorsan el lehetne érni A-ból B-be. Ezt mondjuk még lehetett volna a benzin ötletével is orvosolni, vagy terepakadályokkal, mert így kicsit "fogyatékos" a játék. Sosem tartottam jó ötletnek, hogy egy játékben a főhős egy meglett, tapasztalt ember, de nem tud vezetni. Mert az rendben, hogy helikopterrel nem lehet szállni (elvégre nem mindenki tudja vezetni), de egy ladát bárki el tud vezetni (mondom ezt én, akinek még nincs jogsia). Szóval kicsit fura a dolog. De ez van.

hispan1":3qmvzmqn mondta:
A járművek kivétele ilyen szempontból valóban nem hülyeség, mert hát nagy a pálya, de egy kocsival akkor is gyorsan el lehetne érni A-ból B-be. Ezt mondjuk még lehetett volna a benzin ötletével is orvosolni, vagy terepakadályokkal, mert így kicsit "fogyatékos" a játék. Sosem tartottam jó ötletnek, hogy egy játékben a főhős egy meglett, tapasztalt ember, de nem tud vezetni. Mert az rendben, hogy helikopterrel nem lehet szállni (elvégre nem mindenki tudja vezetni), de egy ladát bárki el tud vezetni (mondom ezt én, akinek még nincs jogsia). Szóval kicsit fura a dolog. De ez van.

Járműveket azért vették ki, mert ha belehajtottál egy anomáliába nem történr semmi, ill. túl nagy előnyt jelentettek. Ettől függetlenel lehet, hogy lesz vezetős rész, bár szerintem inkább csak "kocsiztatás" lesz. Ezt ne úgy fogd fel hogy "nem tud vezetni" hanem, hogy nincs mit :lol: Azért jó lett volna ha beleteszik a verdákat, én úgy fogtam volna vissza őket, hogy szinte beszerezhetetlenné tettem volna benzint :wink:

ps.: csinálj jogsit :)

Azt nem mondták, hogy kiveszik a járműveket. Nem is lenne bölcs dolog, hisz sok jármű van és igényesek is. Az már valószerűbb, hogy egyik sem működik.

Jogsit majd csinálok, talán jövő nyáron :)

Ok, akkor pontosítok: egyik jármű sem vezethető a játékos által. NCP-k által viszont igen. Néha ... talán ----

hispan1":15do9867 mondta:
Régebben az irányító teljesen máshogyan nézett ki és akkor még elképzelhető volt, hogy a fák tetején lakik :)
Ez a verzió már kevésbé alkalmas rá, de jobban is néz ki, mint az előző.

Tényleg máshogyan nézett ki??? :shock: Valaki tudna mutatni a "régebbi" irányítóról egy képet?

Nemtom miért cserélték le, szerintem a régi jobb is volt:
controller.jpg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul