Karácsonyfák 2, avagy valaki elveszíti, valaki megtalálja - Ёлки 2

Balage

Member
Csatlakozás
2025.12.21.
Üzenetek
221
Reakció pontszám
94
Hely
Komárom
Android
Opera Mobile 93.0.0.0
MjIyNTE5Mw.jpg

orosz vígjáték

Az újév előestéjén Julia kap egy levelet, amelyben korabeli szerelme, Zemljanikin Úr bocsánatot kér tőle valami ostoba helyzetért, jelezve, hogy minden év végén, éjfélkor a harang alatt fogja várni a Vörös téren (sőt, a levél azóta postán van. A SZOVJETUNIÓ megszűnt. 1971-től, és csak 2011 végén fedezték fel a postát felújító munkások, és vitték a megadott címre. Negyven évig Grigorij Pavlovics Zemljanikin (Alekszej Petrenko), ahogy ígérte, december 31-én, az új év előestéjén a Vörös térre érkezik, és várja kedvesét, aki a cselekményből következően nem kapta meg a levelet, és korábban nem tudott a tartalmáról, de ezúttal a térre szándékozik jönni. Igaz, Zemljanikin, a polgári repülés pilótája ezúttal járaton van, de mindenáron vissza kell térnie Moszkvába, hogy éjfélre találkozóra érkezzen kedvesével.

A forgatókönyv nem kitalált történetekből áll, azokat Oroszország minden részéről küldték a stúdióba a mozilátogatók.
A film végén a főhősök kibékülnek egymással, csókokkal és ölelésekkel gratulálnak egymásnak, egy új boldog év kezdetét ünnepelve.
A film műfaja, az Oroszországban külön műfajnak számító újévi-szilveszteri vígjáték.
A film hazánkban nem került forgalomba. A feliratot nem én fordítottam, de én tettem rendbe, hogy megnézhető legyen a film.
A film :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Stremio :

Utoljára szerkesztve:
Vissza
Top Alul