Igyunk !

vosztrikov

New Member
Csatlakozás
2008.11.17.
Üzenetek
564
Reakció pontszám
0
Hely
Szombathely
Ez a TOPIC az alkoholos pillanatoknak jött létre !
Írhattok jót,rosszat ! :D
Mi a kedvenc italotok ?Volt-e már rossz élményetek ? stb.
:D

elso alkohol "fogyasztasom" ugy 10-11 evesen volt szilveszterkor, gyerekpezsgo es normal pezsgo pezsgos poharba egymas melett nekem meg sikerult kivennem egy alkoholost es mitne mondjak kulonos volt :D :D :D

minden faxa amit leírtatok de egy szabáyl van hogy keverni nem nagyon... mert akkor előjön róka úr :D

Vagy 20 éve Svédországban ittam két italt,amit azóta sem felejtettem,olyan finom volt.Az egyik a Peter's Hering nevű rövid ital,isteni íze volt.A másik aperitif volt,a neve Ampelos,narancslét kellett hozzá önteni,hogy a picit keserű ízét ellensúlyozza. Egyiket sem találom itthon.lol2
KönigsTiger,ismered valamelyiket?

diópálinkát valaki ? , nha az az a dolog amivel vigyázni kell de nagyon :cry:

Én szerzetes pálinka formájában ittam ! Húhúhú ! Ajjaj ! :D Az volt ám a csúnya világ !
VODKA + NARANCS = Vosztrikov itala !

"Házi" diópálinkától egyszer olyan fejfájásom volt,hogy azt hittem,meghalok lol2
Őrökre elvette a kedvem

én inkább betiltatnám , vagy vegyifegyvernek is jó lenne :D , húsvétkor egyik kedves ismerősömnél majd egész üveget megittunk , utána dúrva volt :S

Pedig az asztal alatt rugdosták a lábam,de úgy gondoltam:lekvárok,majd én megmutatom!
Hát megmutattam :D

nemtudom , de valami diőféle úszkált benne mikor ittuk és sárga is volt .... de érdekes volt

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul