IgroMir 2007

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Mint tudni illik Oroszország legnagyobb pc -játék kiállítása (ahol megy a versengés 1000rel) az IgroMir, amit minden évben megrendeznek, és éppen ma kezdődött... ezért aktuális.

Itt is jelen van EA-tól kezdve Ubisoftig minden neves cég (pl farcry2, devilmaycry4, alan wake), plusz az orosz cégek is pl. 4a games, 1c, gsc game (metro2003, clear sky stb...).

A gsc is jelen van, mégpedig a Clear Sky-al. Tehát várható friss kép, esetleg videó hamarosan.

LINK: http://www.igromir-expo.ru/ (google translator ajanlott)

a gamestar online on sincs semmi kint na várunk aztán csak lessz valami

Pedig van, most találtam némi infót!

Persze nem olvastam most vissza, szal' sorry, ha már lett volna.:

-A patch 1.0005 már a végső tesztelési fázisban van jelenleg

-A GSC tervezi, hogy kiadják a második videójukat a Clear Sky -ból, hamarosan

-A patch 1.1(freeplay) és a Clear Sky kiadása tavaszkor esedékes

-Clear Sky Dx9 és Dx10 -et is támogatni fogja

-Az AI(MI) "eszméletlen" fejlődésen esett át :)

én is :lol: , de a helyzet az, hogy már rég nem jönnek a heti infók, azt olvastam a gsc-en valahol, hogy már nem is fognak többet kiadni. az ol.de is publikált egy ilyen jellegű hírt a minap, ahol Anton ezt meg is erősítette, nem akarnak ígérgetni, persze a tag aki írta a post-ot , mindjárt ráírta, hogy olyan voltmár érzése támadt 8) , a THQ és a GSC közösen faképnél hagyta ezzel szerintem véglegesen is a közösségeket! Az eszméletlen jelzőt, meg inkább jeltősen megváltozottra módosítanám!

Magyarán Jól átbaßtak bennünket a stalker-al már megint! :cry:

na akkor míg megjelenik a clear sky majd valamikor 50 év mulva :lol:
addigra vége lessz a half-life-nak és a duke nukem is megjeéenik :lol:

widra,
Ezt most én nem teljesen értem! A clear sky megjelenésérõl van szó? Vagy az újabb patchekrõl a SHOC-hoz? Vagy mirõl? Bocs de számomra nem világos hogy mirõl van szó...

az 1.1-es patch a SHOChoz van? az 1.005-ös patch mihez van? mikor adják? mikor adják ki a második videot? mit takar az eszméletlen fejlődés?

Nos akkor most mindent tisztába rakok!

A clearsky 2008 Q1 Tavasz, erre a dátumra van kiírva a patch 1.1 megjelenése is, de ez nem azt jelenti, hogy egy időben is fognak majd megjelenni, ami azt illeti az 1.0005ös patch mától elérhető az alábbi javításokkal:
-net traffic on/off alapban off-ra van kapcsolva megoldja a server CPU-nak a túlterhelését
-a dialogok javítása (amiket akkor látunk, amikor dumálunk valakivel) :oops:
-statisztika hozzáadása az mphez...

http://files.gsc-game.com/stk-patches/stk-sfk-r-patch-any-5.exe

holnapra lesz egy teljes fordított interjú is a képeket most töltöm fel a serverre.
persze a patch szeritnem csak orosz egyenlőre

update2
szóval itt vannak a képek.:
rar-ban vannak, mivel gondok akadtak a lap elérésével, szóval, aki tudja az a letöltéselben a clearsky szekció alatt megtalálhatóak, de itt van a direkt link is.:

http://www.stalkerfansite.extra.hu/..._71108_igromir_07_stalkerfansite_by_widra.rar

update1
igen az 1.1 az a SoC hoz lesz természetesen, amiben lesz majd a Freeplay mód is, de csomó modder már ezt a problémát megoldotta az 1.0005ös csak a multis dolgokat hivatott javítani, nem sok bug van most már a játkban alapvetőleg, szerintem, de nekem nem is kellett volna egyik patch sem mert mindig hibátlanul ment a game, ma még írok, de szerintem
a stalkerfansite.extra.hu letöltések részében lesznek a képek rar-ba csomagolvan az Igromir 2007-ről a stand és a clearsky is feltűnik, valamint lesznek még fegyverekről is képek meg videók, de csak holnap, mint említettem majd írok, ha már minden a helyén lesz

ez véletlenül ugyan az amit widra linkelt :lol:

énis most látom először :D

jó az a stalker ruha nekem is kéne vmi hasonlo :F.... már van gázmaszkom meg táskám :D
igen jok a képek igromirről meg az a 4-5 kép a clear skyrol amikor gépezett a srác..

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul