Half-Life 2

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
ha korábban nem nyomtatta ki a vissza igazolást akkor nem fognak vele szóba állni :S

nekem eze van meg az osszes imelbe is meg hddre lementve is. barmien neten vasarolt dolognal jo dolog megtartani a szamlat rola mert nem tucc bemenni a botba h bocsesz igy meg ugy tortent es ....

Na most nem tudom hogy káromkodjak egy jó magyarosat, avagy sírjak mint egy kislány...
Ha megvan az a papír ami a tokjában volt vagyis amire a cd-key van írva, akkor még lehet esélyem ?
Az e-mail-om ugyanaz, csak nem tudom hogy mi volt a profilnevem.
Azóta már csináltam másik profilt.

Tudom, hogy dupla hozzószólást nem szabad írni, de az előző már majdnem 2 hónapja íródott és ez egy igen komolynak tűnő "UP-TO-DATE hírmorzsa" a játékkal kapcsolatban.

Episode 3 nem lesz, de Half-Life 3 lesz! taps1

http://gamepod.hu/hir/half-life_3_igen_episode_3_nem.html

3 éve már készül elméletileg... ha csak azt nézzük mennyit kellett várni az első és második rész között a megjelenésre (bő 6 évet), akkor ha minden jól megy már csak mégegyszer ennyit kell várni és megjelenik a valaha készített legjobb FPS játék harmadik része! :lol: De rohadtul messze van még... Bár ha ez is ennyi idő elteltével jelenne meg akkor a minőség felől egy percig sem kell kételkednünk (nem mintha így kellene). Addig talán már lesz valami bitangos vasam is, amivel lehet űzni az ipart. :D (Half-Life FTW)

ebben a hírben mi olyan zura ? ha végigolvasod akkor kiderül fake az egész..

"Doug Lombardi a Valve-tól reagált a híresztelésre és a lehető legtisztábban így fejezte ki magát: "Ez egy totális kitaláció (kivéve Mike Dussault nevét, aki valóban létezik)"

ha készül valami akkor kapunk róla infót... ez pont olyan volt mint tavaly az e3 előtt valami móka miki half-life-os kártyát lobogtatott... oszt mindenki azt hitte, hogy valami hatalmas bejelentésre készül a valve....

Már csak évek kérdése. :D Igaz amit kapni fogunk attól összecsúnyázzuk a bokánkat. :twisted: Gordon Freeman for President! :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul