Football

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

szdani91

New Member
Csatlakozás
2010.05.20.
Üzenetek
115
Reakció pontszám
0
Hely
Jantar
Sziasztok!

Ezt a topicot a 2010-es futball világbajnokság kedvéért nyitottam. Ide föl lehet tenni futballal kapcsolatos videókat, képeket, és meg lehet vitatni egy-egy fontosabb mérkőzés eredményeit, történéseit.

UI.:
Én egyáltalán nem vagyok foci rajongó, de remélem köztetek van olyan, akit ez annyira érdekel, hogy talán behatóbban foglalkozik ezzel a témával.

(Én nem vagyok moderátot, és nem is pályázom (egyenlőre) a helyükre, de azért megkérnék mindenkit, hogy ha lehet ne szidjuk egymást, azért mert egy másik csapatnak szurkol és ebből jobb lenne, ha nem is keletkezne se vita, se sértődés. Köszönöm!)

Láttam a "Sport" topicot és ha ez sértené annak létezését, vagy foglalkozási körét, akkor a topic nyitója jelezze, és bezárom a topicot (már mint a "Football"-t).

Tibi mindjárt berobog és bezárja mondván ott a sport topik vagy a társalgó :D :D

Szerintem maradhatna a topic, szólhatna magáról a fociról és a szurkolásról egyaránt amúgy is kíváncsi vagyok ki milyen szurkoló! :D Nálam elég egyértelmű...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PUgT2LE9EkA&hl=hu_HU&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PUgT2LE9EkA&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

kicsit gyűjtögettem :)
tumblr_l4oy04V0ZK1qaonkgo1_500.jpg

Maradona tudja milyen van a partjelzőnek és elfogja mindenkinek árulni ha lest int majd Teveznek :D (nem intett méteres lesre :D)

tumblr_l40o09tFFK1qzxc7po1_500.jpg

tumblr_l4gemqt3e41qzrlhgo1_r2_500.jpg

tumblr_l4n4f7moUr1qzbm36o1_500.jpg

tumblr_l4oxb3IzG81qzft56o1_250.gif

tumblr_l4zo6iUeOh1qzado8o1_500.jpg

Azt is beakartam volna tenni amit te tettél be (angol-német meccs) de azt már nem akartam mégegyszer :) Az is a gyűjteményem része meg vadászgatom őket naponta :) Majd a jobbakból még teszek :)

A németek nagyon megverték az argentinokat,nem gondoltam volna.
Ez a német válogatott nem azt az izzadság-szagú erőfocit nyomja,mint elődei,hanem látványos,elképzelésben gazdag focit játszanak.

A portugálok meg meglepték a spanyolokat,kíváncsi vagyok a végére.

Kíváncsi vok erre a Paraguay (remélem jól írtam) Spanyolország meccsre, mert eddig (ahogy most látom) nem nagyon tudnak mit kezdeni a spanyolok a paraguayiakkal.

Ezt a meccset!! Le a kalappal Paraguay előtt! meg-hajol
A spanyol játékosok vigasztalják a büntetőt kihagyó ellenfelet,aki sír...
A negyeddöntők mind klasszak voltak.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul