Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Újra kezdtem a játékot, nem tudna valaki segíteni hogy Yar mikortól javít ingyen? Legutóbb a játék legvégén jöttem rá hogy hotkey-vel (x) be lehet hozni a javítós-panelt míg Yanov-ban ücsörög, és ingyen javítja a holmikat, ezzel sokat lehet spórolni. Most szeretném ezt mihamarabb kiaknázni, de még most értem át először a második pályára és egyelőre pénzért javít... Talán ha elmegyek vele Kopachi-ba utána már remélem ingyen segít, sóherkedni akarok. pattog1

Hát nem tudom... ha a Szabadságos Yar bácsi ra gondolsz az nekem nem javít semmit. Kopacsiba elkísértem most már nem is tudok vele beszélgetni se.

Sima copban a hadsereg javít ingyen meg mindent asszem :D meg lehet lőszert vételezni, meg gránátot :D

Yar bácsi csak akkor javít ingyen ha a hadsereg eltakarodott Pripyatból... eddigi tapasztalataim alapján legalábbis. a lőszer gránát és egyszeri Bulat páncél vételezés lehetséges a katonáknál Pripyatban az elején. Lőszert 2x azt hiszem max 3x vételezhetsz... Én majdnem mind PKM lőszert kértem mert azt sose tudtam máshonnan szerezni.

Nem srácok, még Yanov-ban ücsörgött mikor kipróbáltam hogy ha beszélgettek vele és nyomtok X-et akkor BEJÖN a javító-tuning ablak és akkor már ingyen javított (kb evakuálás előtt jártam sztoriban, még ott gengelnek a katonák a Mosodában). Mondom most újra kezdtem és mikor először átmegyek Yanov-ba akkor is bejön az ablak csak még ugyanúgy pénzt kér mint Nitro. Még nem volt időm folytatni de én úgy tippelem Kopachi után talán ingyen teszi, sokat spórolnék vele + a sok loot-ot is lehetne javíttatni-eladni jó biznisz lenne. :P

Megoldódott: miután először térünk vissza Pripyat-ból Yar ingyen javítja a holmijainkat, amiket ha szépen felhalmozunk addig (ahogy én tettem, több tucat fegyverrel ) valóságos kis vagyonhoz juthatunk!

Vissza
Top Alul