Egy kezdő Stalker első tapasztalatai

Legyen folytatás?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

• Legyen, de erőltesd meg magad jobban

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .

Ranger

New Member
Csatlakozás
2007.03.26.
Üzenetek
86
Reakció pontszám
0
Nah egy újabb nap a Zónában, lassanként a 40. Már több hete egyedül vagyok pedig 5 en érkeztünk ide. Megszoktam már az egyedül létet, lassan 3 napja egy lelket sem láttam, itt nem számíthatok másra nagyon, főleg mióta a Freedom és Merc'-ek kereszttüzébe kerültem. Azért jöttem ide , hogy vagyont gyűjtsek de most inkább csak megpróbálom a szememet nyitva
tartani és nagyon de nagyon óvatosan információt illetve némi eladható cuccott gyűjteni. Persze
környéken vadászból elég gyakran vad lesz. Pl: Múltkor épp egy lerobbant Kamazt figyeltem mikor -elárulom akkor szoktam rá, hogy 360fokban növesszek szemet- mögöttem megjelent pár
snork..... rohadt,rusnya dögök.
Mielött idejöttem a dolgok után olvastam,lények,útvonalak,kapcsolatok továbbá felkészültünk, gyakoroltunk....Nem ért semmit, már az első nap a törpék áldozata lett V -hívjuk
V-nek- mikor észak felöl jöttünk keresztül a vasuti összekötő hídon. Tudni
kell, hogy jónéhány járatuk van arra bár ezekkel pár elhagyatott uszálynál találkoztunk össze
Utána elveszett K és I is mikor elkapott minket egy anomália. Majd 3 nappal ezelött elkapott minket egy elég szokatlan vihar. Nekem szerencsém volt a vegyvédelmi ruhám és régi M17A1 es
gázmaszkom megvédett -ez a cseh változat- azóta a vegyvédelmi rajtam van gázálarcom pedig kéznél, bár nehéz belőle kilátnom és vizet se tudok inni miközben rajtam van arról ne is beszéljek hogy mennyire kényelmetlen és pár óra elteltével fáj tőle a nyakam illetve elfárad az összes arcizmom ha beszélnem kell benne 10 percnél többet. Még egy apróság -csakhogy emlékeztessem magamat majd később- ha újra vv ruhát veszek olyan kell amiből hamar kitudok bújni ha üritenem kell.
Csernobil városában lehet, ezt csak azért írom le mert eddig két helyen fedeztem fel Snork csapatot, az eggyik az erőmű közelében van a másik pedig itt.Elszórva
pár példány a nagyobb utak illetve lakott települések közelében "vadászik". Megfigyelésüket válaltam el,talán kapok így is valamennyit tudós "barátaimtól". Egy expediciójukal még korábban találkoztam, és mondhatni sikerült megfelelő mód közelednem hozzájuk.
Elöző estét a háztetőn töltöttem, szemben tőlem kb 150 m-re egy 10-20 fős Snork csoportot fedeztem fel egy elhagyatott rendőr baraknál . Mindegyikük erős egészséges férfi lehetett
a balesetig, szinte biztos , hogy az első balesetet túlélték és inkább a második baleset szüleményei, 179-180 cm magasak lehettek és némelyiken a rendőrségi illetve a tűzoltó
egyenruha maradványai figyelhetők meg, a gázálarcról nem is beszélek. Megfigyeltem, hogy nincs közöttük surlódás és hierarchia se! Régi énjükből maradhatott valami, mivel
felismerik a roncsokat, nemtudom még miért de nagyon érdekli őket az összes KATONAI roncs és lim lom, a civil autók illetve holmik után nem is érdeklődnek. Látásuk szokványos
kifejezetten emberi, szaglásuk se lehet túlfejlett, fél órával ezelött ment el az utca túloldalán pár Különleges Erős karona.Rájuk se bagóztak, de az utóbbiak se. Távolról kiszúrtam őket, sokkalta jobb felszerelésük van mint az átlag Stalkereknek vagy katonáknak, új,modern mellények és
rendes "felhasználó barát" gázálarcok.
A mai nap tuti fogása: két Snork esett áldozatul miközben a várost egy BTR keresztezte és leginkább őket. Viselkedésük furcsa volt, elkezdtek a jármű után rohanni, gondoltam
lemegyek megnézem a másik két testet. Mikor leértem az eggyik még élt, nyöszörgött és tipikus membrán által elváltoztatott nyöszörgés volt ez. már halottam..... A
másikat bevonszoltam a házba és bevágtam a Niva csomagtartójába, kb 70 kg volt a dög és a feje külön került a csomagtartóba. Mivel már kezdett is csöpögni a savas eső
gondoltam most kell útra keljek ilyenkor kicsit kihal a zóna, kivéve persze a jól felszerelt Stalkereket és a különleges egységeket meg persze pár lényt, de akkor is
csökken kicsit a forgalom így hát azt a 7km ert a felállított tudós bázisig simán megtudom tenni.
Kb 9 re értem ide, semmi baj nem volt megismertek és megörültek az árunak. Csak annyit kértem belebámulva a tükröződő arcvédőjükbe, hogy had nézzem meg én is a
boncolást. Igent mondtak, veszélytelennek tartanak.....Viszont másnap került sor a dologra így hát
az eggyik félre eső menedékükbe, menedéknek nevezném ezen laborokat mivel a külső viszontagságok elől nyújt védelmet egyfajta erőd is, szállásoltak el.
Egész este hangokat halottam és rémálmom is volt. Pórul járt Stalkerek lebegtek a szemem elött, egy csomó testet láttam már erre, sőt néhány homályos szemű értelmetlenül ide-oda ténfergő alakot is. Később megtudtam ezen emberek kóbor lelkek és sok találat után is képesek felkelni. Némi miszticizmus lengi őket körbe, jobb ha távol tartom magamat tőlük.
.A tábor amúgy jól őrzött volt, mindenhol érzékelők és SA-80-as tudúsok. Eszembe se jutott belógni valami lezárt területre vagy bármi olyan helyre ahová nem kellene. Talán
ezt érezték vagy mi. Rebesgettek valamit egy gondolat olvasó gépről ami a tábort őrzi.
Reggel értem jöttek a C épületbe és levittek az alagsorba. A test már ott feküdt a feje is elő
volt készítve, tényleg nem kezdtek bele pedig már őket is
megölte a kíváncsiság. Először lefejtették róla "ruháját". ami szakadt volt és a geiger számláló kiakadt tőle, "az alanyon megfigyelhető a régi 2000 mintájú rendőrségi
kezeslábas,, hangzott el oroszul. Melkasa teljesen deformálódott volt, a bőre pedig hólyagos néhol hiányzott teljesen, látszott az égési sérülések nyoma, gerincoszlopa
megerősödött és a karjai is. Járáskor a kezét is használta, mert felsőtestét nem bírta el . Iszonyú magas szinten sugárzott és belső szervei tele voltak különféle szennyező anyagokkal, kezdve a grafittól a bórig. Nem tudni hogy élhette ezt túl, illetve mért nem érzett fájdalmat. Ezután
következett a feje, gázálarcát mintha kinőtte volna az arca, két tudós elis nevette magát miután nagyarcnak nevezték, álkapcsa átalakult fogai egyrésze kihullot másikrésze pedig
elvékonyodott és hegyesebb lett. Arról ne is beszéljek mennyi szemetet és mennyi sugárzó anyag nyomát találták meg a szájában. Gázálarcát elsőre nem iskerült leszedni mivel
ráolvadt az arcára, ez egy alap szürke gázálarc volt a fején ami a sugárzástól megbarnult, második próbálkozásra sikerült leszedni róla az arca egyrészével. Borzasztó látvány volt
ennél a pontnál elhagytam a termet bár így is távolról figyeltem. Azért engem is érdekelt mi is ez.
Később a műtét után kaptam új dozimétert és egy mozgásdetektort. némi pénzt, benzint és lőszert . Feladatom a régi maradt de most a reaktor közeli példányok közül kelett befognom párat...... Elfogadtam de még alszom rá ...

(ne haragudj h beleírok, de ez iszonyat jó volt. gratula csak így tovább ez a kis novella rendesen meg mozgatta a fantáziámat! :D :D :D :wink: csak így tovább!))

Természetesen a kritikának örülök. Azért maradt nyitva és azért nyílt meg a szavazás, hogy mégis legyen némi visszajelzés, és ösztönzés a következő történetekre :)

Nekem nagyon tetszik, kérlek, folytasd, csak ha lehet, egy picit a helyesírásra is figyelj. Nem zavaró, csak néha feltűnik.

Mentségemre, érettségi és egyetem előtt írtam :)

Ez nagyon tetszett! Ha én írnám, az nagy valószínűséggel az lenne, hogy Marked One leülne egy fa alá vagy egy gázcsőhalomra és mély filózásba kezdene a materializmustól az inesszencializmusig és a dharmáig, hogy vajon mi is a zóna és ami azt alkotja. Lol! Tehát SENKIT nem érdekelne. LOL

De a tiéd testvér nagyon jó. Nekem a snork volt a kedvenc részem! ahogy leírtad azt a lényt nem semmi. Mintha filmet néznék. Nagyon frankó volt na! Éreztem benne azt a sztalker életérzést is, és a főszereplőn keresztül megláttalak téged! Csak így tovább! Ha van ötleted, vesd papírra. vagy html-re. haha

Ez nagyon király lett! Írj folytatást! A Reaktor közeléből még milyeneket kelett beszerezned? :P
Érdekel.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul