EA-s játékok topicja

NFS World,12-es szinten vagyok, de nem tudok multizni, mert "server error code 7"-el röviddel a játék indulása után kivág.
Amúgy tetszene, elég sok magyart ismertem meg, de nem tudok igazán haladni az előbb említett okok miatt.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a hiba, esetleg tapasztalt más is ilyent?

Köszönöm, ezt én is megtaláltam, írtam a supportnak, újratelepítést javasol, már párszor meg volt, hiba újra jelentkezik.

Azt javasolták, csökkentsem a pinget, mert az ea-s szerver nem tolerálja.
Meg többen vagyunk wlanon, ezt sem bírja.
Szerintetek?

Túl magas ping miatt engem is kivágtak már párszor(másik játékban), úgyhogy lehet benne valami.

van egy progi illetve nemis progi hanem a registryben csinal vmit, vmi latency dolog. kb megfelezi a pingedet. majd utana bambulok mert vhol megvan

Csiga07":2b035htk mondta:
Azt javasolták, csökkentsem a pinget, mert az ea-s szerver nem tolerálja.
Meg többen vagyunk wlanon, ezt sem bírja.
Szerintetek?

gyors net kell hozzá más nem , nekem is van wifim, de semi bajom nem volt egy ea-s játékkal se.

KönigsTiger: ha szar a neted akkor a csodás progid se fog semmit segíteni , annyi , hogy jobban optimizálva lesz a kapcsolatod..... ha jobb pinget akartok vegyetek gyorsabb netet

az igaz :D nem az en progim es arra gondoltam h van amikor a szero messze van esetleg szar. progi arra jo, csomagkuldes szamat megnoveli, de nem talalom :(

KönigsTiger, azért köszönöm!

jim67, mit értesz szar neten?
Az enyém:
57196675.jpg

enyim ilyen

1357130279.png

de remélhetőleg jövőhónapban lesz végre normális 75/25-ös net .

Viszont az annak a 3mbit-es netnek is bőven elégnek kéne lennie mer általában 512kbit/s kell,hogy jáccani tudjál onlány.

Ok.Megoldódott.Egyenlőre.A c.f.o.s.Speed 30 napos próbaváltozatának használatával egyszer sem dob le a szerver.
easycapture2x.jpg

Ha valaki játszik innen, GTC376 néven megtalál. :D

Vissza
Top Alul