E3 Beta Demo

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Mivel szólásszabadság van nem tílthatjuk meg, hogy beszélgetés folyjon a sokakat izgató kiszivárgot 2007-es E3 Beta Demoról. A verzió letöltési linkjét továbbra is TILOS linkelni, mert a GSC nem engedélyezte.

ez egy jo meglátás, de 2007 aug 17i kiadás a gém ha nem csal az emlékezetem , akkor az igromir az összel volt, nem?

szóval dx8-ban a játék sokkal gyorsabb... de nem szebb...... van már valami javitás is és kijavít elég sok dologt...texturát... meg ilyeneket

de mondjuk télleg mert az e3 csk a korházas volt...meg lehet ez is csak bugos volt aztán nem mutatták be.

igromir-es verzió ennél újabb, ezen még csomó minden nem műxik, pl a clear sky modellek is csak iylen összevisszaságok. ez e3-ra készült, de végül nem mutatták be, csak a kórházat.

Természetesen én nem játszottam vele (:P), de barátom barátja mesélte, hogy egy idő után igencsak beszaggat (zéró optimalizáció), egyébként meg tényleg hibásak a textúrán (egyszercsak megjelenik egy hatalmas párna a képernyőn LOL), 1280-on egész türhető, 1680-on már szenved a 8800-as.

Amúgy 1 küldetés van és az emberek igen durván buták (mármint a szövetségesek), az ellenségek meg persze nem buták...
Amúgy jól néz ki :)

Egyébiránt a kezdőképen e3 demo felirat van...

Juteszembe bár kaspersky mester nem talált benne vírust, futás után win32.backdoor betelepült (trójai), Kaspersky kiszúrta és törli.

Code:
deleted: adware not-a-virus:AdWare.Win32.Gator.4104	File: C:\DOCUME~1\HORVTH~1\LOCALS~1\Temp\~vis0000\fsg.exe
detected: riskware Trojan.generic	Running process: C:\Documents and Settings\Horváth Krisztián\Local Settings\Temp\gun2.18.exe
detected: riskware Invader	Running process: C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\Alcohol.exe
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Rbot.pad	File: C:\WINDOWS\system32\svehost.exe
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Rbot.pad	File: C:\System Volume Information\_restore{F7393346-5139-4267-8657-6A7411AAC5A3}\RP116\A0031066.exe
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Rbot.pad	File: C:\System Volume Information\_restore{F7393346-5139-4267-8657-6A7411AAC5A3}\RP77\A0017221.exe
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Rbot.pad	File: C:\System Volume Information\_restore{F7393346-5139-4267-8657-6A7411AAC5A3}\RP78\A0017294.exe
deleted: Trojan program Trojan-Dropper.Win32.Agent.qzl	File: E:\System Volume Information\_restore{F7393346-5139-4267-8657-6A7411AAC5A3}\RP78\A0017313.exe//UPX

jaja elején beszaggat picit, de utána elmúlik, és minden okés.

azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez még nem a teljes pálya. kb 60% üres még, szal én most inkább visszavonom hogy jól fog futni a végső is... ez persze jól fut, mert szinte nem nagyobb mint garbage, de majd ha az egész terrain telelesz pakolva, akkor lesz kérdéses :)

nálam ment stabil 40fps-al dx8-ban.. jha és vírus az nem volt bennne..mert...ez kicsit régebben megvan mint ami a torrenten van

Sziasztok!

Na, kipróbáltam egy másik verziót is, de az se megy, mert elindulás után feljön a szokásos "Hibabejelentés küldése, Hibát észlelt és leáll..." üzenet. Újraraktam, restart, de semmi se segít, pedig már két verziót is próbáltam, a mostani a 491 megás.

Segítsetek légyszi, mert eddig csak két percet tudtam játszani vele, miután kikapcsoltam soha többé nem indult el.

nos mivel még nem kész változat ez, így van akinek nem is mgy rendesen, ebben nem lehet segíteni szerintem, a gameru.net/forum ban találhatsz hozzá pár javítást.

ez is új :D numpad on az 5-ös és körberepülhetsz a pályán

jevo.

ja amúgy ha nem indul ott a logs mappa, abban leírja mér nem indul. második indításra általában textúrát keres, amit nem is használ :D de kell neki. szal irja az útvonalat hol keresi, ezért oda dobj be 1 stalker textúrát! előbb nevezd át olyan névre amilyet keres... célszerű pici textúrát keresni hozzá. aztán megy.

A logsban nincs semmi használható. Mindkét verziómban ez áll a log végén:
stack trace:

001B:0041491D XR_3DA.exe, CApplication::load_draw_internal()
001B:00484829 XR_3DA.exe, CResourceManager::LS_Load()
001B:0047F6E6 XR_3DA.exe, CResourceManager::OnDeviceCreate()
001B:0047FA4A XR_3DA.exe, CResourceManager::OnDeviceCreate()
001B:0046D558 XR_3DA.exe, CRenderDevice::Create()

Ez normális, mert a többi mind succesfully loaded blabla.

szerintem a vga-al van a probléma...azért nem megy

Nem hinném, a sima STALKER tök jól megy és ez is elindult egyszer, csak miután kikapcsoltam soha többé nem indult el, mert bejön a BugTrap. Egyébként 7300 GTm van, ami tényleg nem a csúcs, sőt inkább alja, de egyszer akkor is ment, csak akadt full dynamic ligtingon. Azt kikapcsoltam, de ezután soha nem indult el, pedig a laggot sikerült beszüntetnem.

legyen igazad...da sjanos nem tududnk segíteni :(

Vissza
Top Alul