Dirty Jobs (2004)

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A

Anonymous

Remélem azért néha láttátok már egy két részét a discoveryn szokott menni sajna nem tom hogy mikor mert én mindig véletlen fogom ki mostanában régen amikor még nyolckor volt akkor mindig néztem msot is ha épp az emgy.

Miről szó:
Mike Row a lehető legundorítóbb és piszkos munkákat mutassa be egy átlagembernek.

első vetítés éve? - hispan

nagyonnagy sorozat mindig nezem. multkor volt a kigyobefogos resz szegeny Mike-nak annyi lyuk lett a kezen h mar szamolni is alig lehetett

Hát igen: egyszerre undorító és szórakoztató :D
Amúgy 2004-ben indult. A legjobbak azok amelyekben Mike Rowe a műsorvezető, a Peter Schmeichel féle csak egy rossz spin-off sorozat.

hispan ti csakúgy beírhattok más hsz-ásába? Király. :D :D meg-hajol

Igen. Ha meg témák címét, státuszát, szavazást akarunk módosítani, akkor a téma első HSZ-ét vesszük kezelésbe. Semmit sem lehet eléggé elrontani nekünk :)

A sorozathoz: Discovery a kedvencem, de az ilyen töltelék-sorozatokat nem szeretem. Nem szól másról, csak megrendezett jelenetek, hogy az ipse minél koszosabb legyen...

gtc376":1iyynik0 mondta:
hispan ti csakúgy beírhattok más hsz-ásába? Király. :D :D meg-hajol
Majd ha modi leszel 1-szer valahol itt az internet space-n akkor majd te is csinálhatsz ilyet. :roll: :roll:

hispan":yoab0hhy mondta:
Igen. Ha meg témák címét, státuszát, szavazást akarunk módosítani, akkor a téma első HSZ-ét vesszük kezelésbe. Semmit sem lehet eléggé elrontani nekünk :)

A sorozathoz: Discovery a kedvencem, de az ilyen töltelék-sorozatokat nem szeretem. Nem szól másról, csak megrendezett jelenetek, hogy az ipse minél koszosabb legyen...

Hát azért kell a népnek a cucc mármint nyilván ott se minden nap iylen így muszáj így bemutatni meg azért azt ne mond hogy nincs benne igazság.

Egyébként nem tdutam hogy mikor indult. :cry:

Nekm az a rész tetszett a legjobban mikor a tehént kell megtermékenyíteni meg világra segíteni a ksiborjút.
Na szerintem az nem volt annyira megrendezve bár pont mikor a tehén fenekébe tette be a csőt amiben a sperma volt pont akkor lekakilta a tehén.

rascal

rang: "kincskereső"

Elküldve: Szer. Jan. 14, 2009 6:36 pm

gtc376 írta:
hispan ti csakúgy beírhattok más hsz-ásába? Király.

Majd ha modi leszel 1-szer valahol itt az internet space-n akkor majd te is csinálhatsz ilyet.

Nincs szükségem Modira.megvagyok nélküle is.(de ha felajánlanák akkor nemutasítaanám vissza)najó nevegyétek komolyan!nemakarok.jó ígyis.hisz beszélgetni tudok. :wink: :P :D

Hu a mindenit nehéz lehetett megcsinyálni bocs az off-ért :D

gtc376 lécci szokj le arról, hogy a fél oldalt bemásolod, ha idézni akarsz, jó? :D Elég érdekesen néznek így ki a HSz-eid :D

Jó deakkor magyarázd el hogy hogyan tudom olyanra bemásolni ahogy szokták.
Pl.: hispan írta:
blablablablablakiskutyablablabla
---------------------------------------------------------------
És akkor így.(bocs a blblaáért meg a kiskutyáért nemjutott eszembe más.

Gyerekek ne vicceljünk már!

Megnyomod a quote gombot AZON A HOZZÁSZÓLÁSON, AMIT IDÉZNI AKARSZ, és akkor olyan lesz, mint a többieké (XY írta).

ezt en se ertem h mit akar csinalni.
moderatort megkernem h nezzen mar korbe mert ossszevissza irogat nehany ember

gtc376 nem gyakoroljuk össze-vissza mindenfele a fórum használatát. Ha valamit nem tudsz, megkérdezed, de aztán nem próbálod ki az első adandó topikban...

Vissza
Top Alul