Deus Ex - Human Revolution

Vomi

New Member
Csatlakozás
2009.11.23.
Üzenetek
356
Reakció pontszám
0
Hely
Komárom-Esztergom megye
Szégyen vagy nem szégyen, én leszedtem a bétát, és elmondhatom, hogy egyik mostani Fps sem érhet a nyomába. Sőt, talán még a korábbiak sem.

Talán még jobb is lesz, mint az első Deus Ex volt.

Ez nem a hardcore quakerek játéka lesz, de nem is azoké, akik cod diétán tartják magukat.

Augusztus 26 a megjelenési dátum, ha jól emlékszem. Nagyon várom már :-)

(Még jobban, mint a Stalker második részét.)

Nagyon nagy hangulata van meg atmoszférálya a járéknak!! Alig várom h megjelenjen! És az a jo hogy mondhatni hasonlit az első részre!

Igen, egyetértek :-) Csak legyen jóóóóóóóóóó hosszúúúúúúúúúúúúú, meg legyen majd hozzá sok jóféle mod :-)

Tuti szerintem hosszu lessz szerintem mellékkűldikkel lessz 40-50 ora minimum!Remélem több lesssz!

szvsz goty lesz ebben az éveben , még a színes szalagos battlefield3 sem fogja elvenni ezt a címet :D(reméljük)

Megvan a Deus Ex - Human Revolution Augmented Edition ^^ Nagyon váááááááárom mááááááááár, hogy játszhassak ^^ De sajnos csak péntektől lehet :-(

Belekezdtem, eddig nem vagyok elájulva tőle, egy feature-ökkel felturbózott FEAR-nek tűnik, aztán majd meglátjuk. Kicsit talán túl sok is benne a feature, szerintem a felét sem sikerült áttekintenem eddig. Az AI túl erős, vagy lehet én vagyok túlságosan ráfeszülve arra hogy lopakodva kell kinyírni mindenkit, és ha felfedeznek akkor lepuffantással nem nagyon lehet felülkerekedni rajtuk. Jó ez nyilván nem CoD, de azért nehogy már egy ilyen nanoruhás mukit egy lövéssel kinyírjanak a jött ment utcai huligánok. Meg különben is ez játék, ha minden missziót 20x újra kell kezdeni, akkor a legtöbb ember kukázza fél óra után.

Nekem tetszik nagyon a játék. Jól ki van dolgozva és ahogy olvastam kb 25-30 órás játék ami mostanában ritka mint a fehér holló :D. Azonban igen nekem is erős kicsit az AI, az h lopakodva kell kinyírni az embereket az nekem tetszik meg vannak küldetések amiket csak így lehet végre hajtani :} Viszont az már nem annyira tetszik mikor egy sima kis huligán 2-3 lövéssel leterít arról nem is beszélve h nekem is annyiszor kell belelőnöm h meghalljon vmikor többet is :/. De lehet h ez azért van mert még nincs teljesen kifejlesztve a ruhája és a képességei lehet h egy idő után ez is változni fog :D.

Hát ez nagyon ütős kis játékra sikeredett. Az augmented editiont-t nyomom, de még nem untam meg.
Tényleg nagyon nehéz, ha nem lopakodsz, és nem használod a fedezék rendszert, ami még 20 óra után sem megy a legjobban. De ha megfelelően fejleszted magad, akkor megy minden.
Egy-egy quest-nek min 3 féle vége lehet.
Spoiler!!!(':!:')

Pl. amikor másodszor megyünk Kínába, és lezuhan a helipad, mi meg kiugrunk és fedezzük Malikot. 1. felrobbantja magát a helipaddal.
2. be menekülsz a liftbe, scriptelt videóban nézed, amint kivégzik,
3. megmented, és elrepül..

Bocs a szóf.....ért, de baromira tetszik ez a játék. Crysis 2 után ez a nyerő. Bár ha jobban megnézem még az is lehet, hogy előtte.

És akkor még ott a Typhoon Augmentation.....
Bár vannak tényleg unalmas részek is bent, amikor kutatni, keresni kell, meg fejlesztgetni, meg RPG-zni. Pláne angolul.

For me "game of the year"

Deus Ex - Human Revolution:

Hangulat: 10/10
Irányítás: 10/10
Nehézség: 10/10
Fegyverek/Kiegészítők: 10/10
MI: 10/10
Történet: 8/10
Grafika: 10/10
Játékhossz: 8/10

Végső Értékelés: 9.5

A történet azért kap csak 8 pontot, mert a vége léggé összecsapott az utolsó pályán.
Miközben játszottam, azt gondoltam, hogy Prichard, de még a főnök keze is benne van bizonyos dolgokban, sőt, akár még ők is megszervezhették a tudósok elrablását.
Azt is hibának róttam fel, hogy pl. miután a kimenekíted a tudósokat, csak annyi videó van róluk, hogy elrepülnek.
A végén egy romantikus szálat vártam volna el, elvégre egy megmentett (volt) barátnő megkövetelné...

A játékhossz meg nyilván nem szorul magyarázatra.
Korábban 70 órásra ígérték a játékot, aztán lett 20.
Igazából én minimum 150, de inkább 180 órát szerettem volna beleölni a játékba :-/
De sebaj, majd legközelebb! :-)

Mindezek ellenére nem bántam meg (sőt!!!!), hogy megvettem eredetiben.
A Deus Ex - HR az első játék, amit magamnak vettem :-)
Kiváló játékélményt (sajnos kevés órán keresztül) nyújt a Deus EX - HR, csak ajánlani tudom!

nekem most van a 3. végigjátszásom... nekem eddig ez a játék tetszett a legjobban ebben az évben :D

Ha megnyered a szócsatát sarfi ellen.... mikor a biztonsági résről van szó akkor később pritchard ad egy küldit... aztán ki lehet találni ezt azt adam multjáról :). A dlc pár nap mulva jön az is biztos vétel lesz :).

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul