Closed BETA Tier 2 - 2939 / 0.1008

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Végre új verzió :D
Letöltés: http://www.fileplanet.com/betas/stalker_key_auth.aspx

Menü kicsit megváltozott, van credits (baromi jól néz ki) eltünt a singleplayer opció.
NINCS LAG ebből kifolyólag a játék sokkal pörgősebb lett. Végre nem az adminság, hanem a tudás döntött ki nyer... :lol: http://kepfeltoltes.hu/070221/owned_by_ ... es.hu_.jpg hogy lehet ilyenkor bétát közkézre bocsátani vagy ez is iilyen átgondolt "pontosan egy hónappal a megjelenés előtt éjfélkor időpont? fogatlan

Eltünt a bock vadászpuska, a Martha nevű pisztoly és még egy társa... nincs ezer féle lőszer sem.

A verziónak van egy komoly hibája: esőben elkezdenek bevillogni mindenféle fehér síkok meg diszkó szinekben tombol a felhőzet :roll:

pYura":2tot590h mondta:

Nekem erről a linkről nem ment, mert amkor jelszót kért és beírtam a CD kulcsot, accondta nem jó... :( Vagy nem azt kellett volna beírnom?! :shock:
A régi (kulcs kéről) linkre kattintva igényeltem megint kulcsot (persze azt adta, ami megvan már) és onnan átdobott a letöltési oldalra :)

nekem is ugyanaz van mint Tibi-nek, de nekem nem is akar adni na mind1...de egy kérdés egy beta hogyan lehet demo, mert én még mindig úgy tudom, hogy a fejlesztési fázisok a betak a demo meg egy futtatható mindenki számára elérhető bugos változat

Tegnap este még más volt a letöltés alatt :? ezért remélem sikerült majd leszednektek... mivel nem tudok verziószámot mondani elneveztem demo-nak, mert mindenki ezt várta a lagos beta után :D

JEEEE MEGY ÉS HANG IS VAN! pattog1 gurul1 taps1 eljen Tök jó! A menüje is más kicsit nem? Eléggé pénzszűkébe voltam. Csináltam egy 10 személyes szervert 10 /10 volt a létszám fogatlan Voltak is óriási laggok :D

bazze én meg itt az albérletben sóvárgok a dolgok után öcsémet már ráállítottam a témára 8)

Szedem én is, majd meglátjuk.

Juteszembe: mi ennek az új verziónak a tisztességes neve/verziószáma?

azt irják hogy 2939 ami érdekes mert az ezelőtti meg 2945 nemértem..

De hogyan szedtek Fileplanet-ről? Én ott regelve vagyok, onnan kaptam a kulcsomat is, de mikor le akarnám szedni ezt az új verziót, vagy azt írja, hogy annak az időszaknak már vége, vagy azt mondja, hogy ingyenesen nem lehet szedni, hanem vegyek ilyen meg ilyen hozzáférést...

Van egy csomó szerver vagy mi, ahonnan lehet szedni. És én alulról az Europen UK-ról vettem le. Le kellett tölteni valami Download Managert éss azzal jött is lefele. Sztem olyan 1-2 óra alatt jött le, nem tudom, nem voltam itthon...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul