Closed BETA Tier 1 - 2945 / 0.1002

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
A verzió hivatalosan elérhető volt a filemplanet oldaláról, de a CD kulcsok kiosztása megszünt. Torrenten keresztül még mindig beszerezhető, de CD kulcs hiányában csak hálózatos játékra alkalmas. - pYura

Doma csinált méréseket. DS8-ban kap 66fps-t, DX9-ben meg 20-at. (Olyan helyen mért, ahol be lehet látni a fél pályát és eléggé bezabálja a gép teljesítményét).

Csináltam egy videót, de látom már többen megtalálták a játékot, akkor nem kezdem el tömöríteni, és feltölteni, de ha van rá igény, akkor megcsinálom! :)

Én meg szeretnék egy linket PM-ben hogy honnan lehet ezt a változatot ledézsmálni köszike előre is

Nagyon úgy tűnik, hogy nem, és a gombokat se lehet rajta használni :roll: .
Viszont 50000 rubel a kezdőpénz, csak nem lehet mindent elsőre megvenni :D .

Azt hogy mennyi zsetonnal indulj azt lehet szabályozni, van egy options fül a szerver indításkor, és ott lehet beállítani az időjárást, hogy milyen gyorsan változzon a napszak, és egyéb dolgokat! (Annak aki nem tudná :) )

Tibi":4yyltsea mondta:
A menü eszméletlen jó. Nekem nagyon tetszik! :) Főleg, amikor elmegy egy helikopter a háttérben. Azért hasolít rendesen a 2215-re :)

Ja, és amikor már nem látszik, eltűnt a ködben, aztán villámlik, és egy pillanatra lehet látni! Baromi!

bocs rossz a smájli megy csak lassu sajna nem tom miért pedig mindenkiből van elég kszönöm nagyon majd holnap már én is megtudom nlzni:D

most próbáltam ki és nem csalódtam :) (mongyuk azért új pályák lehetnének )

Ha már mindenki feltérképezte a játékot, akkor csinálhatnánk egy Hamachis multit! :) Csak akkor olyan ember csináljon szervert, akinek jó a feltöltése!

Vissza
Top Alul