Benchmark!

Tulajdonképpen semmi :D de eddig az egyetlen "hivatalos" demo, amivel összehasonlítható benhmark ereményeket lehetne csinálni. Nekem sajnos nem megy a mentés valamiért :(

Úgy értettem a kérdést, hogy mi az, hogy benchmark. Maga a szó tudom mit jelent, csak hogy itt ez mire értendő ebben az esetben.

Egy előre felvett demoban tudsz átlag fpsát mérni. Úgy látszik mivel nem automatikus nem igen népszrű :(

pYura":1xan4ghw mondta:
Egy előre felvett demoban tudsz átlag fpsát mérni. Úgy látszik mivel nem automatikus nem igen népszrű :(

Most sztem butaságot kérdezek, de a Fraps-al tudok mérni FPS-t azt tom. Jelzi fent a sarokban. De lehet ilyet vele, h a végén átlagolja nekem, hogy mennyi az átlag FPS-m? Ja és mi az, h benchmark? H demoban méri az FPS-t? :idea: Ja, ha már itt tartunk, mekkora FPS joó a stalker-ben már?:P

emberi szem 24 képkocka per másodpercet lát folyamatosnak.(Frame Per Secundum) Még kb. 26-28-ig lehet látni kicsit de 30 fölött garantáltan már tökéletesen fut. De eprsze minél nagyobb annál jobb.

Értem, köszi :P A mostani vidikarimmal kb 20 alatti az FPS játékban xD Viszont elméletileg szerdán lesz nVidia GeForce 7600GT-m :D Csak pont aznap megyek táborba.. :evil:

Szerintem a 7600GT is gyenge lesz, az csak médium grafikára lesz jó.

Jó, OK, de ha már befektet valaki VGA-ra, akkor ne 10ezer Ft-on múljon, hogy médium vagy high beállításokon játsszon. Szerintem. Akkor legyen inkább 7800GTX, az már jobb meg legalább 256bites.

Ez igaz, de anyám már így is húzza a száját.. :? De majd lehet nyár végén.. Egyelőre ez joó lesz. Nem kell nekem fullgrafika.

Egyébként már mindegy, me egy hete kérdezem ki mit mondd az általam felsorolt 3 kártyára (FPS vs Grafika topik). Nem mondtátok ezt a kártyát szal nem is tudakoltam meg és már meg lett rendelve a 7600GT..

Kanyhalos":1zioz3jl mondta:
Szerintem a 7600GT is gyenge lesz, az csak médium grafikára lesz jó.

Tévedsz!
Nekem full grafon megy!
Csodálkozom egy jó pár cikken, hogy milyen gépeken húzzák, és akad, lefagy stb.
Szerintem nagyon nem mindegy, hogy ki mire használja még a gépét a játékon kívül.

Hát nem tudom, és csak abból kiindulva mondtam ezt, hogy elolvastam a tulajdonságait, és elég gyengének tűnik. Mind1, engem amúgy nem izgat, nekem teljesen jó x1950pro-val, és többet nem akarok Geforce-t.
Jobb az ATI sztem, legalábbis nekem jobban bevált, bár szerettem a GF-jeimet is.

NA végre valaki aki nem gforce párti hanem ATI eljen

nekem eddig csak ATI-m volt, a tapasztalat azt mondja hogy rossz :D vagy nem volt olyan jó ATI a kezemben de egy Nvidia most mindentéren jobb. ez persze sokat nem jelent hol az ATi hol az Nvidia a jobb :o

Nekem ez van:

Sapphire Radeon X1950Pro, 512Mb GDDR3, 575/1400, 36 pixel pipeline

Egyszerre kezeli a HDR-t és az élsimítást, tökéletesen meg vagyok elégedve, sose voltam jobban. Ez előtt csak GF-em volt, de szerintem most ez az egyik legjobb VGA a piacon, főleg ár/teljesítmény arányban.

szép kártya :wink: . Mondjuk ár/teljesítményben most a videókártya az egyetlen ami kifejezetten rossz. Minden oolcsó de ez pfúj :D

Vissza
Top Alul