Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Én speciel szeretnék egyszer az életben eljutni Spanyolországba az éves paradicsom(dobáló) ünnepre. Sajnos jelenleg ez kivitelezhetetlennek látszik ami az anyagi oldalát illeti.
- Idén (2013) kijutni a Stalker táborra! (meg utána is)
- Beszerezni egy normális enduro-t.
- Orosz nyelvtudás elsajátítása!
- Venni egy 1972-1974 közötti Ford Maverick-et.
- Kijutni egy Ukrán Stalker Táborra is!
Nekem egy fekete öv van jelenleg tervbe véve bár nővérem megmondta hogy 2 hónap és úgyis megunom úgy számolom nagyjából tíz évet fog igénybevenni, már ha egyáltalán fizikailag képes leszek rá.
A méretem lehet félreértetted vagy nem tom, azért írtam, hogy súlypróblémáim vannak mert pehelysúlyból le akartam menni harmatsúlyba és sikerült is. Bár így se jártam sokkal jobban, úgy mosták fel utánam a vérem
Igen, egy fekete övért simán megéri a 10 év, de ha elég lelkes és kemény az ember gyorsabban is el lehet érni, bár valakiknél fizikailag alapból lehetetlen (pl. kövérek).
Az ilyen önvédelmi bohóckodásokban meg sose hittem, edzésen is van nagyon ritkán önvédelem, akkor megmondják, hogy 10.000ből egynek sikerül kivenni a kést a támadó kezéből, de azért gyakoroljuk mert vanna módszerek de amúgy meg FUSS meg én különben sem megvédeni akarom magam hanem azért járok edzésre mert imádok verekedni meg elfáradni. A krav magások meg csak gyakorolják felőlem egymás csuklójának eltörését orrvérzésig