Az utolsó életben maradott

Legyen folytatás?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Remélem jobb lessz mint ez

• Nekem mind1

• Ha akarod...

• Nem

• Összes szavazó
    0

Zini

New Member
Csatlakozás
2010.05.25.
Üzenetek
1,360
Reakció pontszám
0
Hely
Limanks
Webhely
www.stalker.lapunk.hu
Az utolsó életben maradott (1 Rész)

1 Fejezet:

A KEZDET

Bemutatkozás:
A nevem Vaszilij Bergyajev,kezdetek óta vagyok a Zónába,azok közé tartozok akik túlélték a robbanást,10 en vagyunk,
Minket nem likvidáltak,ellenáltunk!A célunk megismertetni a világgal a Zónát,és ki irtani azokat,akik ezt nem akarják
Társaimmal régóta ezen töprengünk hogyan juthatnánk be a középpontba,
Nem látunk célt,A Kordonban vagyunk most,Úgy mond,Zsoldosoknak nevezük magunkat!

Később:
-Te Vaszilij hallotad te is ezt?
-Mire gondolsz Varja?
-Ezt a hangos üvöltést,a közelbe,mondtam hogy ne maradjunk itt az alagútba!
-Ivan,Alekszej!-Igen?-Szólalt meg 1 szerre 2 hang
-Nézzétek már meg mi van ott Kint!
-Értettük főnök!UGyan ebben a percben már kint is voltak és nézelődtek
4 percel később befelé futottak és szoltak hogy 1 rakás Bandita tart ide
-Óvintézkedést!-Mondtam-sürgősen!
A Régi Kocsi mögé vetettem magam,célozva a bejárat fele,10 en voltak
PDA mon üzenetett küldtem hogy csak utánam lőjetek
Tüzeltem,ekkor még rajtam kívűl 9 helyről lövés szikra jött ki,megszámoltuk a holtakat
1-2-3-4-5-6-7-8
-Ez csak 8 uram!-jött a válasz Gyengyisz től,ekkor újra megszólalt-Hol lehet a....-
Holtan feküdt el egy 2 lövetü sörétes hang mellet,mind egyikünk 1 szerre orditott fel és lőte le a rohadékot
az utolsó is megjelent,kegyelemért könyörgöt,de mikor elmondta volna az utolsó hangot is pofán lőtem,majd bele rugtam a
Hullájába,-Ezt Gyengyisz ért!Mondtam
Oda futottam Gyengisz hez,utolsó pillantásai mutatták ki mit akar,1 halál levelet tartott a kezébe,majdnem szétázott a vértől,
És mondta:-Vaszi....Vaszilij,ezt ad oda a feleségemnek és gyermekeimnek..
levette a Nyakláncát amin 1 kereszt állot
-Ezt...Ezt is vidd el nekik,előszőr...ezt add a feleségem kezébe,tudni fogja..Mi történt
És mikor kinyőgte az utolsó szót feje a földet érintette,szeme kivolt nyilva,és a más világra ment.
Sokáig álltunk ott figyelve őt,fegyverét elvettem tőle,kitáraztam,gázmaszkját is elvettem tőle,szemét becsuktam
Fegyverét bele szegeztem a földbe,rátettem a Sisakot,némán álltunk ott 1 helybe,1 perc múlva megszólaltam,hátra fordultam maradék 8 társamhoz
-Az élet soha sem tart öröké-Mondtam-Gyengyisz jó társunk volt,Mindig emlékezzünk rá!
1 keresztett rajzoltam melkasomra,felkaptuk a cuccmókunkat és tovább léptünk,bementünk Svidorovich hoz
Adott 1 relikvia keresős küldetést,valami Galacsint és Húscafatott keressek neki,az utolsót helyben oda adtam neki,Gyengyisz től volt
a Másikat keresni kezdtem,a közelben volt 1 roncs telep,oda bemásztam,ott szokott lenni,ekkor Lena felszólalt:
-Ittvan!-mondta és már futott hozzám-Tessék főnök
-köszönöm,Csapat vissza!
Elindultunk újra az öreg felé,kifizette,élelmiszert és tárakat töltényekkel,ezeket vettünk,megjavitottuk a maradékból ruháinkat
Nikolaj al az élén a Szemétdomb felé tartottunk,nem akartunk az alagúton átmenni,ezért rajta ütöttünk a kivonásiponton
Szépen sikerült,náluk 6 halott,nálunk semmi,Átnézük a holtesteket
a Parancsnokuknál találtunk 1 relytekhelyet ami egy úgy nevezett Sötét Völgyi laborban van
Átmentünk a határnál,vész jelzések jöttek a közelből,vak kutyák támadtak meg 1 stalkert,oda mentünk segiteni,ekkor a Stalker kifizette
Tovább indultunk,beértünk a Szemétdombra 1 kis idő után,mivel 9 en vagyunk szét válunk
Vaszilij,Ivan,Nikolaj Sötét völgy be megy,Alekszej,Avram,Ruszlan Aggropom Kutató Intézet be
Svjatoszlav,Lena,Zahar a Szemétdombon néz kérül és a Bárba is benézhet,meg1eztünk
a Hangárig még együtt mentünk majd szét váltunk

2 Fejezet: A Rozsdás Kard

Sötét völgybe indulva Ivannal beszélgettem,Nikolaj mögött,viccelődtünk és Gyengyisz ről beszéltünk
Arról hogy milyen jó ember is volt meg ilyenek,még 1 szer megfogtam a táskámba lévő Keresztet Ami Gyengyisz től maradt
Átértűnk a Sötét Völgy be,Csend és sötétség uralkodott,Nyikolaj elment fát hozni a tűzhöz.
Ivánnal össze állitottuk a tábort,fegyvereket leraktuk,és ráültünk a matracra vagy táskára ami kéznél volt,Ivan evett
Én a fegyveremet tisztitottam,1 szer csak Nikolaj erre fele fut és zihálva mondja:
-Srácok ezt látnatok kell
-Találtál valamit?
-Igen,de gyertek - és intett a kezével,mi követtük
Lementünk a völgy be,kikerültünk néhány anomáliát,majd ott volt 1 fa egyedül állva,rátámaszkodva 1 Csontváz,aminek a Bordájából 1 Kard meredezik kifele
1 ik kezével a kard nyelét fogja,másikkal a kezében 1 levelet,a Levél már szakadt volt és elis porladhat ha nem figyelünk oda,ovatosan kivettem a kezéből és olvasni kezdtem:

"Sir.Plánk-nak"
állt a levél elején,milyen név lehet az hogy Plánk?Tovább olvastam...

"Ma is megölték Varját a Kard miatt,az a kard csak szerencsétlenséget hoz!
Ne tartsad már ereklyeként,1 elrozsdásodott szerencsétlenség az egész!
Amióta itt vagyunk Ebbe az átkozott Zónába csak szerencsétlenség jön ránk amióta ezt magadnál tartod!
Plánk,ha nem adod el vagy dobod el vagy mit tudom én azt a kardott,
Még a végén teleszel a következő áldozat!

Tisztelettel: Karamzin
2006.09.17"

-Szoval ez a hulla vagy Karamzin,vagy pedig Plánk nevü Úr...
Megfogtam a kardott kiakartam húzni a hullából és a fából de nem akart kijönni
Hirtelen a talpam találkozott a koponya fejével,és nagy erőlködve kihúztam belőle a kardot
A test ekkor eldőlt,és eltünt a sötétségben,Nikolaj is végzett a fával,én a levelet biztonságos helyre helyeztem el
A kardot meg kezemnél fogva vittem,
-Hát magaddal hoztad azt a szart? - mondta nevetve Ivan -
-Kitudja milyen történet kapcsolódhat ehez.. - válaszoltam -
-Hangosan olvastad fel a levelet tudjuk miáll benne,csak nehogy ránk is lesújtson az átok!
Ivan és Nikolaj nevetett 1 et,addigra megérkeztünk a Táborra,minden a helyén volt,begyújtottuk a tüzet,a Kardot egy farönkre helyeztem
Megvacsoráztunk,majd lepihentünk,valaki pihent valaki aludt,én példáúl Pihentem,nem voltam álmos
Nikolaj kifáradva aludt,Ivan is elszerenderült,én a kardott néztem,ekkor hangokat hallotam a fejembe:
"Gyere velem Vaszilij,Gyere,Gyere....
Gyere velem,olyan helyre vezetlek ahova mindig vágytál"
Megráztam a fejemet,még1szer a kardra néztem ekkor mögötte a sötétbe 1 Ködbe burkolódzó ember tünik fel,vagy inkább egy valami...
És ismét hallotam a hangot hogy Mennyek,nem bírtam uralkodni a lábamnak,felálltam,nem bírtam orditozni se,mintha elmenne a hangom!
Ekkor hírtelen felébredek a tűz mellet,a kard ugyan ott,semmit se érzek,de ezt nem értem...
A Pisztolyom a kezembe van,pedig nem így aludtam el,felfigyelek,a tűz mellet 2 ember áll,Ivan és Nikolaj,mind 2 ő rám szegezi a fegyverét és megszólalnak:
-Le akartál lőni! - szólt Iván -
-Én nem!
-Mi neked a bajod?Alvajáró lettél?
-Valaki szológatott hozzám hogy mennyek,megkell néznem milehet az...
-De csak ha veled megyünk - szólt Nikolaj -
Feléje kacsintottam,össze pakoltunk és Reggel elindultunk a Kardot is magammal vittem a táskámba rejtve,
A felé mentünk amerről álmomba szolitgatott az a valami
Útközbe fájni kezdett a fejem,bevettem 1 Sugárzáselleni gyógyszert és jobb is lett
1 Fakunyhó tünt fel a távolban,benne tűz égett,jól lehetett látni a Sötét éjjel hogy ott tűz világit,oda vitt utunk
Bekopogtunk,1 Vén Ember nyitott nekünk ajtót,bementünk,helyet foglaltunk
-Hát eljöttél - szolt hozzám -
-Te voltál az? - kérdtem -
-Igen én,te vagy a Kard új tulajdonosa,ez ezzel jár,de késő van feküdjetek le...
Lefeküdtünk,én úgy tettem mintha aludnék de nem aludtam fél szememmel néztem az Öreg Embert,mikor biztos volt benne hogy alszunk
A Köpenyét levette,a Keze átmutálódott volt,tapadó korongok voltak rajta,elkezdett oda sétálni Nikolaj felé,dobogott a szívem,a késemhez nyúltam,ekkor felém fordúlt
-Nem lenne az jó ötlet - mondta - Azt hiszed nem látlak?
Hirtelen 1 másodperc alatt ott termet elöttem,a kezét a fejemre illesztette,elkábúltam...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul