Az Én Zónám

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
elég csak körülnézni szülőfalumban, és máris találok rengeteg olyan helyet, amitől egyből stalker-ezhetnékem támad... gondoltam nyitok 1 topicot, rakok ki pár képet, és ha ti is úgy gondoljátok, akkor postoljatok sok sok képet ami kicsit visszaadja a "zónaérzést"

nem akarom széttolni a topicot, ezért csak 1 prev képet tolok ki, a többit linkelem, remélem más is kedvet kap a fényképezéshez...

sajna nekem most csak egy 6600-s nokia teló áll rendelkezésre aminek elég fos a kamcsija, de azért nézhető...

íme egy prev kép:

Image(565).jpg

és itt a link (kb. 30 kép) : http://href.hu/x/2kaq

HE ebben a képekben király leszek ,Katonai lakótelepi lakásban lakok ,és mellettem van a katonaság :D álcahálók rozdás terepjárművek... :D Nekem is 6600-ám van ,de megteszi "Zóna feelingnek"

Tetszik a topik, nyugoddtan linkeljetek mindent egész képként :wink:

dezodor":2xxzeg6w mondta:
elég csak körülnézni szülőfalumban, és máris találok rengeteg olyan helyet, amitől egyből stalker-ezhetnékem támad... gondoltam nyitok 1 topicot, rakok ki pár képet, és ha ti is úgy gondoljátok, akkor postoljatok sok sok képet ami kicsit visszaadja a "zónaérzést"

Na várj csak, feltolom az URALos képeket :D

Photoshoppolni TILOS!

Jó ötlet volt ez a topik eljen .

Én is találtam ezt azt még régebben a környékemen, egyelőre csak ezt a hármatt rakom ki :) :

Ez egy elhagyott minipályaudvar ( :D amúgy csak kisvasút) is lehetne:
dscn1732.jpg

És még ez, ami az alatta lévő fan képre akar hasonlítani, csak valóságosabb:
dscn1747.jpg

Fan kép:
stalker_fa170_src.jpg

A banditák biztos ezen a kerítésen járnak be a Zóna egy másik részébe :) :
dscn1816.jpg

Crayon, esetleg javítani lehetne a kép minőségén phtoshoppal meg más progikkal, persze vakkutyákat meg snorkokat nem akarok én se berakni :D .

jó ez a téma :wink: kár hogy szolnoki vagyok,itt nem nagyon van elhagyatott rész :(

Na elmentem felfedezni ,találtam jó helyeekt ,most csináltam egy kis ízelítőt külső területeknek úgy értem füves puszták ,fura építmények:D
De mivel most még nincs tárhelyem ,majd egyszerre teszem föl :D

Most olvastam csak ,hogy megengedték h tegyünk egész képeekt fel nyugodtan ,elmondjátok ,hogy leeht iddekattinto az img-re nem történik semmi pls help:D Előre is köszi

nagycsupor!

szntem dobd fel valahova, pl kepfeltoltes.hu vagy imageshack stb, és utána:

vagy simán belinkeled vagy pedig berakod a képet:

akarmi.jpg

nagycsupor69":yb0cajsg mondta:
,hogy leeht iddekattinto az img-re nem történik semmi pls help:D Előre is köszi
Pedig az történik elvielg, hogy elkezdi az img tag beírását a hozzászólsába, utána már csak meg kel ladnod a kép elérését és lezárni a tag-et.

oks szenvedek vele :D
Képfeltöltés kurva lasú :D De fent vannak csak nincs türelmem megávrni hogy alinekekt megtudjam nézni... Szóval majd holnap megoldom ,mert most megyek holnap real stalker lesz (PAintball)
Köszi a helpet cső all[/img]

Miért tilos? Minden igényesebb kép átmegy egy photoshoppoláson :roll:

Panelban lakom úgyhogy majd csinálok pár képet! :D

Na felteszek egy két képet ,köszi Crayon helmondtad hogy kell
Kép_mert_magyarok_vagyunk(025)_10571.jpg

Kép_mert_magyarok_vagyunk(024)_10570.jpg

Kép_mert_magyarok_vagyunk(023)_10569.jpg

Kép_mert_magyarok_vagyunk(022)_10568.jpg

Kép_mert_magyarok_vagyunk(021)_10567.jpg

Remélem láthatóak a dolgok :D

AM
00:00:00