ATI Tray Tools

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Valamit nem értek, hátha majd valaki tud segíteni.

Míg X700-as kártya volt a gépben, az ATT-vel tudtam módosítani az Overlocke Settings-t.
Most az X1600-as van a gépben Omega 3.8.291-es driverrel (Catalyst 6.9 alapon) és mikor módosítom a memória vagy a GPU órajelét, Apply parancsra mindig a gyári értétek jönnek vissza. Sem magában, sem profilként nem jegyzi meg a magasabb értékeket. Miért?

Ennek a hardware-ek közt lenne a helye.

Btw ez nem csak egy teszprogram? Nemtom sose volt ATI kártyám :)

Nem, ez egy elég univerzális program. Húzni is lehet vele, de tesztel is. Konfigolja a D3D-t és az OpenGL-t is.

Igazad van, átteszem oda.

hispan1":q8f4bqic mondta:
Omega 3.8.291-es driverrel (Catalyst 6.9 alapon)

Az Omega belső (régi) ATI Tray Tools-át használod vagy külön tetted fel ?
Használd a legújabb gyári Catalyst-ot és a legújabb ATT-t.

Egybe volt az egész szett (omega+ATT).
Azért tértem el a gyári catalyst-tól, mert állandóan lefagyott, persze ez egy korábbi verzió volt. A 6.9-est nem próbáltam még de lehet, hogy az lesz, amit mondasz: gyári driver, külön ATT.

Köszönöm, hogy rám is gondoltál az ünnepek alatt :)
Láttam már ilyet, de nem rajongok érte, mert félmegoldásnak tartom. Amúgy abban teljesen igaza vana cikknek, hogy messze a merevlemezek a leglasabbak, nálam is, és ezért éri el az ember a windows betöltésének a plafonsebességét (0,5 TB lemezterületnél - 3 HDD - nekem a rekord üres windows alatt 12 sec, de amúgy 30-40 sec az átlagidő).

A videó lllooolll. Talán mégis kell ilyen!

Hogy a témáról is legyen szó: feltettem gyári drivert és ATT külön, de a helyzet nem változik: az ATT nem tudja húzni a kártyát. Állandóan minden visszaáll a gyári értékekre is, akár mentem profilba a módosításokat, akár nem.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul