ATI Radeon 1950pro - miért csak a static lighting-ot bírja?

• Témaindító Témaindító cz3
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

cz3

New Member
Csatlakozás
2007.03.25.
Üzenetek
2
Reakció pontszám
0
Hello,

A gépem elvileg "nem rossz", de mégis csak static ligthting-al tudok játszani. Ha más opcióra kapcsolok, akkor rettenetesen szaggat a játék, villog a vinyó (led ;) és 1-2 perc után lefagy a gép.
Olvastam itt-ott, hogy az ATI támogatás nem az igazi, de közben vannak, akiknek működik a dynamic lighting ezzel a kártyával.

Szóval, mit érdemes megpróbálni? Van valami esély?

A gépem:

Athol 64 X2 4200+
1 GB DDR2 RAM
Radeon 1950 pro 256 Mb
Win XP

Próbáltam Catalyst 7.1 és 7.4-et is, hiába.

Kizárt dolog, hogy a kártya miatt lenne, jómagam is ilyennel járkálok a zónában, ráadásul elég magas minőségű beállításokkal....
Szvsz kevés az 1giga ram oda, dinamikus fények mellett

viszont a topicot nem itt kellett volna nyitni, de majd gondolom uis átrakják...

Ezt a kérdést a Gépigény -> Rendszerjellemzők topicban is feltehetted volna.

Ha sehogy sem megy, végső megoldás: írd át az user.ltx-ben (C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC) a renderer renderer_r1 sort renderer renderer_r2-re (bár ezzel csak a DircetX-et tudod átállítani, de szerintem már az is valami...).

Nekem Radeon x1950pro kártyám van 512-es, 1Gb RAM-mal full dynamic lightingon majdnem minden maxon 1280x1024-ben catalyst 7.1-el problémamentesen működik. Szóval szerintem a windows-od lehet szétrombolva vagy valami ilyesmi.
De ezt folytassuk már most a Rendszerkövetelmények topicban, mert pYura úgyis törölni fogja ezt!!!!

Bocs a felesleges topic miatt! (nyugodtan át lehet mozgatni a hozzászólásokat)

Kipróbáltam a renderer renderer_r2-t, de ez végül is csak annyit csinált, hogy full dynamic lighting-ra tette a beállításokat (és jött a szokásos kerregés/akadás).

Azért köszi :) Megpróbálom egyszer majd több memóriával.

Tibi":2p92049f mondta:
Ezt a kérdést a Gépigény -> Rendszerjellemzők topicban is feltehetted volna.

Ha sehogy sem megy, végső megoldás: írd át az user.ltx-ben (C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC) a renderer renderer_r1 sort renderer renderer_r2-re (bár ezzel csak a DircetX-et tudod átállítani, de szerintem már az is valami...).

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul