Armed Assault II

"Játék közben néha el kezd pörögni a kép" ilyen már nekem is volt, nálam az egér csinálta, de demokratikusan,
minden játéknál.:D
Olyat is hallottam, nem tudom igaz-e, hogy a billentyû régi, csak XP-ig jó, az adott játék meg csak Vistától
felfele fut és ez okoz akadást.

Nálam is mindegyik játéknál, csak az Arma-nál meg a BC2nél érzékeny egér van alapból :S de utóbbi esetében nincs gond a billentyűzettel.
Win 7 van fent... és a többi játéknál nincs gond... igazából soha nem volt ilyen problémám egészen eddig. Ezt se értem igazán miért, mert az első 1 órában rendesen működött... aztán kiléptem rendesen lekapcsoltam a gépet és délután már nem reagált semmire... azóta se és újratelepítve se.

Az érintkezési gondokat szerintem kizárhatjuk azzal az egyszerű okkal hogy 24 játéknál 23al nincs gond és soha nem is volt. Alt+tab, meg a tálca gombokra reagál, de In game billentyűknél egy se.

Ma letöltöm a legújabb frissítést hátha valami bugról van szó azt a patch majd helyre rakja.

Gyertek már stalkerezni Csernarusszia lágy ölén kialakított serveren... Na na Lécci!!!
Uncsi a sok noobal játszani akik nem tudják mi az a csapatjáték...

Minden szolgálatos remek felszerelést kap, de ennél is fontosabb hogy a zombik elleni harccal megvéded a külvilágot, se beírod neved a történelembe! Ami szabadokat illeti, nos... Kill az Pigs!

Vissza
Top Alul