Ami kimaradt a végleges játékból...

én is kimaradtam pedig eredetileg vválasztható karakter lettem volna de túl erősre sikeredett és csítnek tartották :P

ne csináljátok már olan dolgok is voltak benne amit nem lehet bisszahozni .

mindenki tudja és érzi a vesztség súlyát de minden tudás megmaradt csak ujra kőbe kell vésni.

igen, itt volt :) ... írtam pYurának, hogy amint lesz, dobja már be ismét, mert nekem nincs már meg a link :F

szerintem nem itt volt hanem máshol de nekem csak az 1.1 van meg :(

Magyarítás fájlokban van lefordítva stable_dialogs_radar.xml nevű fájl valami radar nevű pályához. Ez melyik akar lenni? Red Forest?

EDIT:

Ez a küldetés benne van a játékban? Még nem találkoztam vele <:D> :

<string id="mil_freedom_rg6_task_descr">
<text>Voronin: "A Szabadságiaknak van néhány nagyon ütős PG-6os gránátvetőjük. Ha be tudnál lopózni a területükre és ellopni egyet, azért csinos jutalom ütné a markod. Mivel nem tartozol a csapatunkba, így könnyen tudsz majd kapcsolatot kialakítani velük, és egy kis szerencsével el tudod lopni a PG-6ost. Átküldöm az információt a Szabadságiak helyéről. Egy bizonyos Chef-et kell keresned, aki a csapatuk egyik tagja, ő tudni fogja pontosan merre van a fegyver. Nehezen tud ellenállni az alkoholnak, úgyhogy próbáld meg leitatni. Vigyél sok vodkát magaddal."</text>

Benne. A Duty főnök (Voronyin) adja, ha be tudsz menni hozzá. Először a kocsmáros szól, hogy Voronyin beszélni akar veled, ez után beenged az őrség és felveheted ezt a küldetést. Amúgy a bloodsuckerek falujában egy pincében van a cucc...

Én ezzel a párbeszéddel nem találkoztam :roll: :
-Miért ne? Az idő remek, szinte nyár van. Na jó, ha átmész a teszten, bemehetsz. Ha nem, eltűnsz.
-Teszten?
-Aha. Három dolog, amit minden igazi férfinak tudnia kell.
-Nem ijedtem meg. Nyomjad
-Oké, a legkönnyebb jön először. Kész? Na akkor, mi Pamela Anderson melltartó-mérete?
-34 C.
-Ekkora marhát. Na lépj olajra!
-Fene.
-35 D.
-Ekkora marhát. Na lépj olajra!
-36 DD.
-Szép volt. Látom, te igazi férfi vagy!
-Az bizony.
-Na, akkor egy kicsit nehezebbet! Mekkora az orosz Bizon géppisztoly tárkapacitása?
-Huszonöt.
-Hatvannyolc.
-Ötvennégy.
-Bámulatos! Egyre jobban tetszel nekem... Na, félre ne értsd, nem úgy!
-Még jó.
-Jöjjön a harmadik! Mekkora a Dél-Afrikai fecske repülési sebessége?
-A Dél-Afrikai micsodáé?!
-Fecskéé!
-Honnan a fenéből tudnám?! Te tudod?
-Persze, hogy nem. Épp ez az, nem tudom megoldani ezt a rejtvényt... Na, jól van, bemehetsz.
-Hű, öreg!
-Még egyszer neki akarsz futni? Jól van. Kérdés: mekkora Dotty Strangelove melltartó-mérete?
-De akaratos vagy! Megismétlem: mekkora az orosz Bizon géppisztoly tárának kapacitása?
Azt sejtem hogy ki adhatja....de nekem ilyet nem mondott soha :?

akit érdekel a dolog, tettem ki mov formátumban egy réges régi videót ami a garbage pályán van, és teljesen másképp néz ki... apropó az ég is szép, azota se tudtam olyanra belőni :D

szal akit érdekel: uhsf fileszerver - offtopic részleg és a dezodor mappába ott lesz a videó. linkelni nemtom hogykell, ha valaki tudja, linkelje be nyugodtan :F

dezodor":2ojllnxv mondta:
akit érdekel a dolog, tettem ki mov formátumban egy réges régi videót ami a garbage pályán van, és teljesen másképp néz ki... apropó az ég is szép, azota se tudtam olyanra belőni :D

szal akit érdekel: uhsf fileszerver - offtopic részleg és a dezodor mappába ott lesz a videó. linkelni nemtom hogykell, ha valaki tudja, linkelje be nyugodtan :F
Mi is ennek az uhsf fileszervernek a címe?

addig addig toszogattam arrébb a rostok - yantár közötti pályaátlépőket, hogy kb 100méter van köztük most, szal majnem összeérnek.. azt sajnálom, hogy pl rostokba a híd felett megy 1 vasút, és az elég pofás, jó hosszan ki van dolgozva... DE minek, ha úgyse lehet odamenni... bár lehet 1x régen ott is lehetett mászni. mind1. ugyanez van a garbage-bar és bar-military közötti részen, a bar-rostokról nem is beszélve, mer azok 1be vannak...

ss_zoxfeld_07-24-07_03-38-24_(l06_rostok).jpg

ss_zoxfeld_07-24-07_03-41-29_(l06_rostok).jpg

ss_zoxfeld_07-24-07_03-42-06_(l06_rostok).jpg

ss_zoxfeld_07-24-07_03-42-44_(l06_rostok).jpg

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul