na jó lesz az is, küldd el plz!. A rászkriptelést meg úgy értettem, hogy van egy csomó kommand, amit lehet bindelni. Pl mondjuk a kameranézet váltás, no a kérdés arra irányult, hogy létre lehet e hozni más eseményekhez ilyen kommandot, pl ha megjelenik a felirat ott bal oldalt alul, mondjuk ha találok egy stash-t, és ehhez mint eseményhez hozzá lehesen rendelni egy eseménykezelőt, ami egy előre definiált billentyűleütésre vár, és ha ez megtörténik, akkor ennek hatására leveszi a feliratot a képernyőről. Mondjuk ha az lenne a kommand hogy "felirat_le" és mondjuk az "x" betűhöz szeretném hozzárendelni, akkor úgy nézne ki a konzolos szkript hogy "bind felirat_le kx". Na lehet ilyet csinálni valahogy? Vagy pl meg e lehetne csinálni lapozhatóra? Tehát hogy ne egy darabot tegyen ki, hanem sorozatban többet, és a legtetejére mindig a legfrissebbet, mint egy stackben, ha mondjuk elfelejtem, és vissza akarok benne valamit keresni, akkor tudjak benne navigálni fel alá, mint a PDA-s Histroyban a görgetősávval, csak itt mondjuk pg down/up-al. Aztán mikor meg nem kéne akkor x-el kinyomom. Kicsit gyorsabb lenne mint a PDA-ban turkálni, és közbe tudok figyelni arra is, hogy mi történik körülöttem. :!: