Általános beállítások

na jó lesz az is, küldd el plz!. A rászkriptelést meg úgy értettem, hogy van egy csomó kommand, amit lehet bindelni. Pl mondjuk a kameranézet váltás, no a kérdés arra irányult, hogy létre lehet e hozni más eseményekhez ilyen kommandot, pl ha megjelenik a felirat ott bal oldalt alul, mondjuk ha találok egy stash-t, és ehhez mint eseményhez hozzá lehesen rendelni egy eseménykezelőt, ami egy előre definiált billentyűleütésre vár, és ha ez megtörténik, akkor ennek hatására leveszi a feliratot a képernyőről. Mondjuk ha az lenne a kommand hogy "felirat_le" és mondjuk az "x" betűhöz szeretném hozzárendelni, akkor úgy nézne ki a konzolos szkript hogy "bind felirat_le kx". Na lehet ilyet csinálni valahogy? Vagy pl meg e lehetne csinálni lapozhatóra? Tehát hogy ne egy darabot tegyen ki, hanem sorozatban többet, és a legtetejére mindig a legfrissebbet, mint egy stackben, ha mondjuk elfelejtem, és vissza akarok benne valamit keresni, akkor tudjak benne navigálni fel alá, mint a PDA-s Histroyban a görgetősávval, csak itt mondjuk pg down/up-al. Aztán mikor meg nem kéne akkor x-el kinyomom. Kicsit gyorsabb lenne mint a PDA-ban turkálni, és közbe tudok figyelni arra is, hogy mi történik körülöttem. :!:

Nem rossz elképzelés, de tudtommal csak kb. azokat rendelhetjük a játékbeli billentyűkhöz, amik ott vannak, pontosabban inkább a billentyűket engedi a bedrótozott eseményekhez rendelni. Saját szkriptet sajnos csak a főmenüből lehet indítani, mindenki így csinálja (vagy az előbb említett külső programos módszerrel, de olyat még nem láttam).

Úgy néz ki, akkor és addig lehet olvasgatni a feliratokat, amikor és ameddig kiteszi (vagy a PDA-ban). Ha elég ideig kinn van, akkor el lehet olvasni, aztán magától leveszi. Nincs még kész a feliratozó (még csak most nézegetem, hogy is kéne hozzákezdeni), de ha nagyon kell, megpróbálhatom leválasztani, mennyi kell a feliratmutatás hosszának javításához, és azt elküldeni (privát üzenetben?).

hát ha el tudod küldeni priviben azt is emgköszönném :)

Valaki tud valamit arról, hogy lehet-e az osztagvezetők által kiadott küldetések gyakoriságát állítani, mert én már nagyon szeretném a Trófea AK-t.

Sziasztok!Lehet hogy rossz helyre írok, de segítséget szeretnék kérni.Ez a kedvenc játékom, mind hangulatban, környezetben témában stb.De mindig is sok időt töltöttem azzal, hogy saját kedvemre alakítom, mert hogy olyat is lehet! :) Pl a config meüben a fegyverek szórásképét, lőtávját, erejét stb.

Most is ilyet szeretnék, de már nem tudom hogy tudnám megcsinálni.Egy olyan elképzelésem lenne, hogy egy a játékhozkészült fegyvert egy másik skinnel raknék be a játékba, de úgy hogy az teljesen egy elkülönült fegyverként jelenjen meg.Pl lenne egy AKS-u és egy AKS-u spetsnaz gépkarabély a játékban.Erre lenne tippetek?Előre is köszi

Vissza
Top Alul