All-Stuff MOD (for v 1.5.04)

[mod]El kéne olvasni a szabályzatot:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

Harmadszor szólok, WARN 2 hét.

hispan[/mod]

JIm nah ilyen modra gondoltam !!! 1000kösziii ! amugy nem tudod e mellé fel lehet rakni más modot pl azt a full realitit?

Jim köszi a tippet.. és ez mit takar amugy ? Mi az h kicsit csalni ? Mert igazábol utálok csalni sose csalok :) Erre a major modra gondoltál?

nemtom te hogy vagy de én miután tiszteségesen végigjáccok 1 játékot (mondjuk többször is ) akkor kipróbálom a csit-eket (néha okoz pár kellemses percet )
(nem a major mod-ra gondoltam hanem erre a Crayon modjára )

azt nem tudom hogy mi történik ha felraksz más mod-ot is. elméletileg nem lenne semmi baj de kitudja próbáld ki hogy raksz fel mást is aztán majd kiderül

Amit Crayon csinált felraktam csak abban az volt a gáz h minden fegyver megvolt a csaposoknál de nem kellet fizetni érte az meg... érted... de ez amit leszedtem fain (amit linkeltél) ott minden kereskedönél van minden jo és 90kg birsz el ,de persze csengetni kell az áruért ! Ja s a hullák táskályában elég gyakran találni alomániákat :) szuppi tényleg !

Nem azért mondom David23, de Crayon tavaris írta az elkészült "csalásának" a leírásában hogy a barman-eknél MINDEN van és "semmiért nem kell fizetni" = INGYEN van minden. Jim írta hogy ez de jó .. most komolyan nem tudsz magyarul? Vagy értési nehézségek vannak? Én nem jártam itt már vagy 2-3 napja, csak most fél perc alatt futottam át a topic-ot, de már írtam is egy "kösziszépen" - t Cray-nak a "csalási" - lehetőségért. Nem hiszem el hogy nem érted amit olvasol... pedig minden fekete-fehér!!! :lol:

MI? te miröl beszél madár ?:) Én azt akartam h fizetni kelljen érte !! mert nem akartam csalni ! Ezért tettem fel a másik modot amit Jim küldött be ! Mert ott NEM INGYEN van ,hanem ki kell fizetni... sztem nem nekem van itt értelmezési problémám

david23: szép lenni neked sok piros téglalapos hozzászólás :lol: Tarzan hol szerzett ilyet? :lol: és én nem van lenni teneked "madár" mert téged Csita van lenni kókuszdiót leoszt fejed! :lol: :lol:

Off flame and go Congo :lol:

Tényleg no off. Ha valaki nem tud magyarul, az szívás.

David viszont veled nem csak ezért vannak gondok... Remélem vissza is olvasol néha...

David23":kjds43fq mondta:
MI? te miröl beszél madár ?:) Én azt akartam h fizetni kelljen érte !! mert nem akartam csalni ! Ezért tettem fel a másik modot amit Jim küldött be ! Mert ott NEM INGYEN van ,hanem ki kell fizetni... sztem nem nekem van itt értelmezési problémám

Akkor minek teszed fel a modot??? ha nem akarsz csalni???

ez nem csalás csak egy kis bövités :) nem ingyen szerzem meg a fegyvereket és hasonlok !

látom értelmezési nehézségek vannak, szóval leírom miért csináltam a Barman-t és miért van ez is:

Az első AllStuff célja az volt, hogy megmutassa mennyi fejlesztői teszt-script maradt a véglelges verzió adatmappájában (ez még csak hagyján, de svn chunnkokra is rá lehet akadni :D )

A Barman-t csak azért csináltam, mert szerettél volna egy ilyen modot és azt írtad, majd megcsinálod, csak segítsek. Ottvan, letölthető. Ha tetszik állítasz be árakat, ha nem megy akkor meg miről offolunk szorgosan?
Ne érts félre nem akarok bunkó lenni, nem kell mindenkinek mindent tudnia, de az első pár komment alapján én azt feltételeztem, hogy gy kis indulási segítség elég lesz.

Vissza
Top Alul