A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
jah.Meg a flesh xD az is hülye kifogyott a lőszerem,erre meghátrál.xD
a snork az beteg.Ki lehet cselezni.Meg a pszeudokutya.Amik teleportálnak.Az idegesítő!

abszolút a legidegesítőbbek a kutyák+ a snorkok a vérszopók is rohadékok de szerencsére nem sok helyen fordulnak elő.

a flesh a legjobb abba ha belelősz elmenekül tőled ritkán csak falkábna támad

Nekem is a snorkok a legidegesítőbbek amikor 5-6 bandába verődve támadnak!

És szerintem azok a legveszélyesebbek is... Bár SEVA ruhában még nem próbáltam, mennyit sebeznek, de korábbi rucimban elég nehéz volt velük az élet... Van a küldetés duty-ban mikor el kell árasztani a csatornát és mielőtt lemennél, előjön vagy 8 snork... hát azt legalább 5x próbáltam, mire sikerült őket leirtani (akkor meg persze minden katona egytől-egyig életben maradt - no comment...).

hispan azt gránáttal próbáld.Vagy csalogasd őket az anomáliához.Így lőszert sem kell pazarolni.
Például amikor jönnek ki nem követik az útvonaladat hanem mindenen keresztül mennek.Szóval butácskák.Most elromlott a stalker,meg kell újra vennem sajnos :(:(:(

a sima stalkerban a magyarításnál nem vérszívók hanem vérszopók.Sokat röhögtem rajta...

A gamestartól 91% kapott a Clear Sky

hispan":2g7os528 mondta:
És szerintem azok a legveszélyesebbek is... Bár SEVA ruhában még nem próbáltam, mennyit sebeznek, de korábbi rucimban elég nehéz volt velük az élet... Van a küldetés duty-ban mikor el kell árasztani a csatornát és mielőtt lemennél, előjön vagy 8 snork... hát azt legalább 5x próbáltam, mire sikerült őket leirtani (akkor meg persze minden katona egytől-egyig életben maradt - no comment...).

azt legelőször megszívtam mert én is meghaltam meg a duty-s komák is .

az a pesue-dog nha az is dúrva mikor legelsőnek találkoztam vele alig bírtam kinyírni (meg 2x magát.... vagy valami ilyesmi )

Az a ló is jó lenne,ha be tették volna a játékba.Kár :(

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul