A S.T.A.L.K.E.R. játékok történeteinek összefüggései

Scarecrow":3bk7377j mondta:
Jézus zini az hogy strelokkal vagy már a shocban kiderül...
amikor 2 jára mész a rejtekhelyre akkor a doki kelteget hogy strelok gyerünk kelj fel ember
easí raider....
Én Sonny nak magyaráztam hogy nem csak a feje kinézetéből való egyezzés SoC és CoP nál lehet rájönni hogy Strelokkal voltunk hanem már rég a játékban is!

Ha Szolgálatos egyenruhát visel a sofőr, akkor az vagy zombi vagy sima Szolgálatos. Hmm... Ha Szolgálatos vezette a kocsit, akkor lehet azért akarják elpustítani a Zónát? Tehát, mire gondolok:
Lehet a Szolgálatosok is olyan fanatikusok, mint a Monolit, csak nem mutatják. Ők a titkos biztonsági őrök, akiket a C-Concussionosok még azért nem küldtek ki, mert még nem volt igazi vészhelyzet. Vagy a Janovban, Agrompromban akárhol máshol lévő Szolgálatosok már szabadultak a tudat alól, csak nem beszélnek róla. Persze ez úgy lehetne, hogy nem jól állították be az Agymosót, nem úgy mint a Monolithnál.

(Azért csak sima Szolgálatossal gondolkodtam, mert egy Zombinak, hogy lenne annyi esze, hogy vezessen, mikor csak lőni meg menni van esze.)

Vagy még az is lehet, hogy egy Monolithot beprogramoztak szállításra és Szolgálatos ruhába öltöztették, hogy ha észreveszik, ne egyből a Monolithra gyanakodgyanak.(Valószínűbb)

Vissza
Top Alul