A
Anonymous
Már elég rég a Zónában voltam, ismertem már egy pár trükköt.Már jó felszerelésem is volt:Egy SEVA öltözet,Tendár távccsővel és 4 rakétával.Puskát már nemhordtam magamnál.Úgygondoltam hogy a Tendár Páncéltörős tölténye minent letud győzni.Maximum a Monolithosok ruhájára nincs nagy hatással.De egyszerűen nemmegyek el a Központba, vagyis a Szarkofágba.Éppen a Kordonban sétáltam.Most jártam a Vasúti töltésnél.Amikor Egyszercsak lövöldözést hallok a Semleges bázistól.Közelebbmentem, és nemhittem a szememnek.4 profi Monolithos megtámadta őket.A 4-ből 1-nek Szkeletona is volt.Márcsak pár Stalker maradt életben.Azokat is tűzalatt tartották a Monolithosok.Gyorsan sokminden megfordult a fejemben de gyorsan kelett cselekednem.Előhúztam a fegyverem, leguggoltam és becéloztam az egyik Monolith fejét.Lőttem.Talált.Ekkor szinte annyi időm se maradt h ézbekapjak nemsokkal melettem egy gránát robbant fel.Aztán jött a következő, ezzel elérték h kiszaladjak fedezékemből(ami amúgysem nyujtott sok védelmet max annyit h nemláttak annyit jól) ami nagyonrossz volt nekem.kifutottam a bokorból és akkor mindegyik Monolithos engem kezdett lőni.Az egyiknek valami olyan fegyvere lehetett amin van RPG mert valamelyik kilőttrám egyet és pont alattam robbant.repültem egy 3 métert.Aztán véresen fölkeltem és odanéztam a Monolithosokra.Ekkor a Szkeletonos összerogyott és meghalt.A maradék Stalker most lődözte őket.A Monolithosok berohantak a Staékerbázisra és nyílt tűzzel leőttek mindenkit.Igaz márcsak ketten voltak és a Szkeletonos os meghalt de akkkoris annyira prfoik.
-Mindenki várjon. Erősítést küldünk a Semleges bázishoz.Zsoldos, menny onnan el.-Valerjan Atya Kordon faluközponz
Szerencse hogy Valerjan épp nemvolt itt és nemhalt meg.Ekkor futásnak eredtem és futottam a faluközpontba.Útközben összetalálkoztam egypár kutyával de csak elszaladtam melettük.Amikor odaértem Valerjan körül egy rakás Stalker állt.Ők készültek támadni.Indultunk.Márcsak két Monolithos volt azokat valamennyire könnyedén legyőztük.1 emberünk meghalt és 3 megsebesült.Éppen meg 4-en maradtam.Csak mostszámoltam meg hogy 8-an jöttünk.Későbbi évek során folyamatosan Monolithosok jöttek a Központból hátsó területekhez.De egyszer Minden frakció összefogott, megdámadtuk a központot(ez azért volt lehetséges mert a legutóbbi kitörés óta megnyilt egy tiszta út a szarkofágba és a Szarkofág se volt annyira Radioaktvív.3 hónappal később sikerült teljesen kiírtani a Monolith frakciót.De akkor jött egy óriási kisugárzás és elsöpörte az egész Zónát.Senki nemmaradt életben, csak Strelok....De ez már egy másik történet....
-Mindenki várjon. Erősítést küldünk a Semleges bázishoz.Zsoldos, menny onnan el.-Valerjan Atya Kordon faluközponz
Szerencse hogy Valerjan épp nemvolt itt és nemhalt meg.Ekkor futásnak eredtem és futottam a faluközpontba.Útközben összetalálkoztam egypár kutyával de csak elszaladtam melettük.Amikor odaértem Valerjan körül egy rakás Stalker állt.Ők készültek támadni.Indultunk.Márcsak két Monolithos volt azokat valamennyire könnyedén legyőztük.1 emberünk meghalt és 3 megsebesült.Éppen meg 4-en maradtam.Csak mostszámoltam meg hogy 8-an jöttünk.Későbbi évek során folyamatosan Monolithosok jöttek a Központból hátsó területekhez.De egyszer Minden frakció összefogott, megdámadtuk a központot(ez azért volt lehetséges mert a legutóbbi kitörés óta megnyilt egy tiszta út a szarkofágba és a Szarkofág se volt annyira Radioaktvív.3 hónappal később sikerült teljesen kiírtani a Monolith frakciót.De akkor jött egy óriási kisugárzás és elsöpörte az egész Zónát.Senki nemmaradt életben, csak Strelok....De ez már egy másik történet....