A Monolith invázió(Játékbeli helyszinekkel)

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Jólenne ha ilyen lenne a játék?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

• Hát nemtudom

• Összes szavazó
    0
A

Anonymous

Már elég rég a Zónában voltam, ismertem már egy pár trükköt.Már jó felszerelésem is volt:Egy SEVA öltözet,Tendár távccsővel és 4 rakétával.Puskát már nemhordtam magamnál.Úgygondoltam hogy a Tendár Páncéltörős tölténye minent letud győzni.Maximum a Monolithosok ruhájára nincs nagy hatással.De egyszerűen nemmegyek el a Központba, vagyis a Szarkofágba.Éppen a Kordonban sétáltam.Most jártam a Vasúti töltésnél.Amikor Egyszercsak lövöldözést hallok a Semleges bázistól.Közelebbmentem, és nemhittem a szememnek.4 profi Monolithos megtámadta őket.A 4-ből 1-nek Szkeletona is volt.Márcsak pár Stalker maradt életben.Azokat is tűzalatt tartották a Monolithosok.Gyorsan sokminden megfordult a fejemben de gyorsan kelett cselekednem.Előhúztam a fegyverem, leguggoltam és becéloztam az egyik Monolith fejét.Lőttem.Talált.Ekkor szinte annyi időm se maradt h ézbekapjak nemsokkal melettem egy gránát robbant fel.Aztán jött a következő, ezzel elérték h kiszaladjak fedezékemből(ami amúgysem nyujtott sok védelmet max annyit h nemláttak annyit jól) ami nagyonrossz volt nekem.kifutottam a bokorból és akkor mindegyik Monolithos engem kezdett lőni.Az egyiknek valami olyan fegyvere lehetett amin van RPG mert valamelyik kilőttrám egyet és pont alattam robbant.repültem egy 3 métert.Aztán véresen fölkeltem és odanéztam a Monolithosokra.Ekkor a Szkeletonos összerogyott és meghalt.A maradék Stalker most lődözte őket.A Monolithosok berohantak a Staékerbázisra és nyílt tűzzel leőttek mindenkit.Igaz márcsak ketten voltak és a Szkeletonos os meghalt de akkkoris annyira prfoik.
-Mindenki várjon. Erősítést küldünk a Semleges bázishoz.Zsoldos, menny onnan el.-Valerjan Atya Kordon faluközponz
Szerencse hogy Valerjan épp nemvolt itt és nemhalt meg.Ekkor futásnak eredtem és futottam a faluközpontba.Útközben összetalálkoztam egypár kutyával de csak elszaladtam melettük.Amikor odaértem Valerjan körül egy rakás Stalker állt.Ők készültek támadni.Indultunk.Márcsak két Monolithos volt azokat valamennyire könnyedén legyőztük.1 emberünk meghalt és 3 megsebesült.Éppen meg 4-en maradtam.Csak mostszámoltam meg hogy 8-an jöttünk.Későbbi évek során folyamatosan Monolithosok jöttek a Központból hátsó területekhez.De egyszer Minden frakció összefogott, megdámadtuk a központot(ez azért volt lehetséges mert a legutóbbi kitörés óta megnyilt egy tiszta út a szarkofágba és a Szarkofág se volt annyira Radioaktvív.3 hónappal később sikerült teljesen kiírtani a Monolith frakciót.De akkor jött egy óriási kisugárzás és elsöpörte az egész Zónát.Senki nemmaradt életben, csak Strelok....De ez már egy másik történet....

Hát ezt msot nem nagyon értem :?
mármint magába a történet nem rossz de a szavazást nem értem.
Mert szinte végig azt meséled hogy a a stalker bázis 4 monolit megtámadta és szinte legyilkoltak mindenkit.
Aztán kb 3 sorba leírod hogy hogy pusztult ki a monolit frakció, de ezt is úgy hogy időközbe több hónap telik el.

Murder3 ezt éncsak leröviditettem.Az a 3 hónap közben a harcok és becsapások közepette haladunk egyre bejjeb.EÍnnyire bonyolultan írtam? lol2 lol2
KönigsTiger ott kb h kifutottam a bokorból vagyis a fedezékemből

gtc376":2isrsdlo mondta:
Murder3 ezt éncsak leröviditettem.Az a 3 hónap közben a harcok és becsapások közepette haladunk egyre bejjeb.EÍnnyire bonyolultan írtam? lol2 lol2
KönigsTiger ott kb h kifutottam a bokorból vagyis a fedezékemből

nem bonyolult csak nem kellet volna a végére oda írni 3 sorba.
Mert pl ha már eleve másról szól magyarán arról hogy 4 monolitos megtámadja a stalker bázist és őket ölöd meg.
Semmi értelme nincs ezután 3 sorba odaírni hogy hogy és mikor psuztiltak ki a monolitok.
Meg elkapkodott stb sorolhatnám miért ninc értelme az utolsó soroknak.
Mert ha attól a pár sortól eltekintek akkor jó de így túl összecsapott.(az én véleményem szerint!)
Meg a szavazást se értem hogy ehez a történethez hogy kapcsolódik.

Ne érts félre nem lehúzás meg sértésképpen írtam.
Remélem nem veszed annak meg nem is nagyképűségből.
mondom ha nem lenne az az utolsó pár sor akkor nem lenne vele bajom

Vissza
Top Alul