A Kiindulási pont, A szövetség ideje és most végre a történetet lezáró fejezet, az Összefonódó idők*. Miért ez a címe? Mert az első két rész eseményeit láthatatlan zsinegekként hurkolják hozzá a közös szereplők és ötletek. De még csak nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy múltbéli tetteink, gondolataink hatással vannak jelenünkre. Amit pedig most teszünk, óhatatlanul hatást gyakorol jövőnkre és nem is csak a sajátunkra.

A befejező rész főhőse Páska a bandita, aki részese volt a korábbi fejezetek idején Pripjatyban történteknek és most belesodródik a Szövetség és az O-Tudat között folyó háborúba. Páska okos, művelt kölyök. Bár banditák közt nőtt fel, kiváló oktatást kapott egy közéjük állt korábbi tudóstól. Páskát nem fűti a gonosz elleni harc tüze. A Szövetség és annak ideológiája érdektelen számára, őt leginkább saját bukszája és klánjának jóléte érdekli.

De ebben a világban minden változik, még egy főhős világnézete is. Nem. Ő sosem fogja fenntartások nélkül elfogadni az egyetemes testvériség eszméjét és soha sem fog megbízni a Szövetség embereiben, és a Szövetség is hasonlóképp fog hozzá állni, folyamatosan szemmel fogja tartani ezt a kívülállót. De egyszerű életének eseményei arra késztetik, hogy a történteket átértékelve mégis a Szövetség oldalára álljon és semmi olyat nem tapasztal ami ennek ellent mondana.

* A kifejezés (szvjaz vremjon) azt az időpontot jelenti, amikor egymást követő, de egymástól jól megkülönböztethető korok találkoznak, a korábbi események hatással vannak a későbbiekre, tanulságul szolgálnak és az új kort megélők azok alapján próbálják sajátjukat alakítani. Lehet afféle forduló pont is, de nem egészen az.

[Trailer]

[Letöltés, telepítés]
| |

Fontos!
A magyarításban teszt jelleggel az actor.ltx át lett írva. Ennek köszönhetően a játékban a szokásosnál gyorsabb a futás és magasabbra lehet ugrani! Mindenki döntse el, hogy szeretne játszani (sokszor jól jön, főleg a Freeplay-ben), aki az eredeti beállításokkal játszana azt töltse le az eredeti fájlt innen:


Töltsd le majd másold a “gamedata\configs\creatures” mappába.


A Barret M98B fegyver javítására szolgáló patch, töltsd le majd másold a “gamedata\configs\text\hun\” mappába.

[Spawn menu]
Ez egy kis csalás a játékhoz, én az első végigjátszás után használtam (érdemes így tenni, ha nem akarjuk rontani a játék élményt) bár mindenre nem alkalmas! A teszt alapján a mod működésére nincs káros hatással (fagyás, indokolatlan kilépés stb.)

|

[Tippek, segítség]
Pár hasznos tipp | sensut tippjei

[Végigjátszás]

Ajánlott alkalmanként belenézni, sokszor jól fog jönni!

A segítségért, az ajánló elkészítéséhez külön köszönet jár a S.T.A.L.K.E.R. fórum lelkes tagjainak!

Ha bármi kérdés merül fel a moddal kapcsolatban kérdezzetek, vagy keressetek minket a ProHardver fórumon.