Telefonunkat ma már többféleképpen is védhetjük az illetéktelenektől, például PIN kóddal, különféle ujjmozdulatokkal, ujjlenyomat-olvasóval, sőt nemsokára retinaszkennerrel.

Az Androignito app viszont egy újabb biztonsági réteget ad androidos telefonunknak, annak érdekében, hogy személyes adatainkhoz csak az férhessen hozzá, akinek ezt megengedjük.

Az alkalmazás 3 rétegű titkosítást kínál, és képes elrejteni dokumentumainkat, képeinket, videóinkat, és PIN kódot kér hozzájuk. Hogy megakadályozza a brute force támadásokat, három sikertelen kísérlet után 15 percre blokkolja a készüléket, a Stealth mód pedig hamis képekkel téveszti meg a betolakodókat. A fájlokat valós időben és villámgyorsan elrejti az app, így nincs esély arra, hogy illetéktelenek nézhessék meg az állományainkat.

A fejlesztők külön felhívják a figyelmet arra, hogy akinek valóban nagyon fontos és kényes fájljai vannak, az körültekintéssel bánjon vele, esetleg másféle titkosítást használjon. Ha pedig valaki leszedné telefonjáról a telepített alkalmazást, előbb állítsa vissza nem rejtetté a fájlokat, különben azok elvesznek.

[Download]
play.google.com

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét