Csernobili Krónikák,
avagy egy eszelős sztalker kalandozásai a Zónában.

Kalandunkat a Zóna egyik peremvidékén, a Csernobíl-1-ként ismert övezetben kezdjük.
Főhősünk egy Klim nevű sztalker, aki még gyerekkorában elköltözött szüleivel együtt, a később Zónaként ismert területről, egy rejtélyes figyelmeztetés hatására.
Azon idő alatt, amíg Klim felcseperedett, megtörtént a csernobili atomerőmű katasztrófája, és kialakul maga a Zóna is.

Ezek a rejtélyes dolgok és a figyelmeztetést küldő titokzatos csoport kiléte felkeltik Klim kíváncsiságát, és elindul a Zóna felé, hogy megtalálja kérdéseire a választ.
Amint belép a Zóna peremvidékére, kellemetlen élményben van része: egy irányító vonja a befolyása alá, és már-már ledöfi saját magát, amikor egy ismeretlen sztalker siet a segítségére, megsebzi az irányítót, minek hatására Klim kiszabadul az irányítása alól, és egy szál késsel ráveti magát a sebesült irányítóra, hogy tarkón szúrja.

Megmentője magával cipeli a sztalkerek bázisára, itt Klimre ragassza az Eszelős ragadványnevet, mert képes volt késsel nekiugrani egy irányítónak.
Ezek után Klim, azaz most már Eszelős, ahogy a sztalker nevén ismerik, megszállottan kutatni kezd a múlt után.
A peremvidéken érik sztalkerré, része van képződményvadászatban, árulásban, harcban, kémkedésben, szívességeket tesz szívességekért cserébe, mutánsokat vadászik le, küldetéseket hajt végre, segíti a tábor közösségét.

Kutatásai során eljut a kihalt Pripjaty városába, és magához a csernobili erőműhöz is, hogy végül fényt derítsen minden rejtélyre.

[Trailer]

[Letöltés, telepítés]

Ha bármi kérdés merül fel a moddal kapcsolatban kérdezzetek, vagy keressetek minket a ProHardver fórumon.