“A Wind of Time felvezetőjéből megtudjuk, hogy egy pusztító kitörés következtében a Zóna egyre veszélyesebbé válik, folyamatosan növekszik, már-már azzal fenyeget, hogy mindent fölemészt. Katonaként azt a feladatot kapjuk, hogy menjünk vissza az időben, vegyük fel a kapcsolatot egy tudós csapattal, és akadályozzuk meg azt a bizonyos kitörést, elejét véve a világ pusztulásának.

Az időgépből Limanszkban kászálódunk ki, hogy rögtön – nem túl barátságos – zsoldosokkal találkozzunk, majd kezdetét veszi a feladatok hosszú sora, miközben, ahogy az már lenni szokott, egyre közelebb kerülünk a főcél eléréséhez is. Bár… Ahogy haladunk – a változatosság kedvéért – előre az időben, furcsa dolgok derülnek ki, amelyek nem magyarázhatóak pusztán az időutazás anomáliáival. A mellékfeladatok között is jócskán vannak eredetiek, például sztalkert kell kivezetnünk a köztes létből, de a WoT főszála az, ami igazán érdekessé teszi a játékot, mert miközben próbáljuk leküzdeni az akadályokat, kitalálni a zsoldosok szerepét az események láncolatában, vagy keressük a kitörések szakértőjének számító Kalancsa professzort, egyre inkább felmerül a kérdés: tényleg arról van-e itt szó, amiről kezdetben hittük. Választ, persze, csak a végén kapunk, méghozzá olyat, ami talán egy kitörésnél is nagyobbat üt, de, szerencsére, itt nem lehet az utolsó oldalra lapozni, hanem végig kell élni a kalandokat.

Ezek a kalandok – Limanszkon kívül – a Vörös erdőben, Yantaron, Rostockban, a Katonai raktáraknál, a Halott városban, Radaron és a Zóna központjában játszódnak, úgyhogy a zatoni tocsogásban megfáradt sztalkerek, némi változatosság gyanánt, bátran belevághatnak!”

[Trailer]

[Instrukciók]
Letöltés, telepítés, magyarítás + egyéb információk

[Cheat]
Ha túl nehéz lenne a játék…
S.T.A.L.K.E.R.: Wind of Time: Трейнер/Trainer (+13) [Mod 1.2-1.3 Final] {LIRW / GHL}

[Walkthrough]

Ha bármi kérdés merül fel a moddal kapcsolatban kérdezzetek, vagy keressetek minket a ProHardver fórumon.